Много ли си влюбена в него?
Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Wentworth Miller love, не се впрягай толкоз. Уент си е Уент - гей или не, на мен лично не ми дреме особено. Надали някога ще имам безмерното удоволствие да се срещна с него, освен ако не ме 'земат за статист към сериала...а в това наистина се съмнявам
.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Не бих казала , че съм влюбена в него , просто той е нещо като мой идол, а пък и е доста хубав
, за мен не е толкова от значение какво говорят другите за него , важното е какво мисля аз
. А колкото до това , дали е гей или не , сигурна съм , че не е , дори и хората , които го твърдят го знаят.
I love Went!!!
- fragile
- Писаружяк
Не ти ли е все едно всъщност.
Гледай сега - има едно момче, пак такова хубаво, за което дълги години се говореше, че е гей, той пък доказваше, че не е и изведнъж преди 2 години сам си призна...И всички такива в шок бяхме, то си е страшно, да ти кажа.
Ама пък ако Уент е гей, ще се развали впечатлението за Скоуфийлд...
Гледай сега - има едно момче, пак такова хубаво, за което дълги години се говореше, че е гей, той пък доказваше, че не е и изведнъж преди 2 години сам си призна...И всички такива в шок бяхме, то си е страшно, да ти кажа.
Ама пък ако Уент е гей, ще се развали впечатлението за Скоуфийлд...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Princess_Rosealon
- В началото бе словото
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами и да искат не могат, щото 2-сезон е заснет, а в трете май няма да участва...RealSugar написа:НЯмааа да убиват САРААА аааааааЩе ги съдя за морални щети
...мисля че бебето си го направиха след заснемането на 2-сезон
...тъй че сигурно просто ще изчезне...
а на едно интервю Сара пък разправяше нещо от сорта -> Сериала е много интересен и постоянно ни изненадват сценаристите- както си четеш сценария и гледаш героя си заровен 6 м. под земята...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- fragile
- Писаружяк
Имала съм предвид "Bad Blood", не "Wash" или както е следващият...Калев написа:А той излезе ли вече? В Замундата не го виждам.fragile написа:Не спрях да рева на ЦЕЛИЯ 18-ти епизод...какво ми става?
Princess Rosealon, не е нужно да се регистрираш като потребител, за да защитаваш хетеросексуалността на който и да е било актьор...наистина
Ок, тогава нека за вас двете приемем, че той НЕ е обратен.
Riddick, baby, извинявай, че темата се разви по този начин...
mkt, недей така, моля ти се. PB не е захаросан
- mkt
- От дъжд на вятър
Да прав/а си не е захаросан,направо си е блудкав.А на последната серия се смях от сърце,ама сценаристите си знаят работата.btw някой знае ли колко сезона ще е prison break?fragile написа:Имала съм предвид "Bad Blood", не "Wash" или както е следващият...Калев написа:А той излезе ли вече? В Замундата не го виждам.fragile написа:Не спрях да рева на ЦЕЛИЯ 18-ти епизод...какво ми става?
Princess Rosealon, не е нужно да се регистрираш като потребител, за да защитаваш хетеросексуалността на който и да е било актьор...наистина![]()
![]()
Студентка в СУ ли си?
Ок, тогава нека за вас двете приемем, че той НЕ е обратен.
Riddick, baby, извинявай, че темата се разви по този начин...
mkt, недей така, моля ти се. PB не е захаросан![]()
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами той Сукрето на едно интервю разправяше,че 2 сезон нямали сценарии
просто скалъпвали нещо на момента
Иначе гледах сценария за следващия епизод-> състои се от 2 стр. общо 20 думи на кръст от сорта -> Тоя отива там и среща ноя и правят квото измислим на снимачната 
едит: но все пак забавлява де сериала,което е по-важното,въпреки че взе доста да навкусява сапун
едит: но все пак забавлява де сериала,което е по-важното,въпреки че взе доста да навкусява сапун
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: