Точни дата, час и място на срещите между противниците!
Модератори: ники, Methuselah
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Точни дата, час и място на срещите между противниците!
Кога ще започнем да уговаряме точния час и място на мачовете, а?
Последно промяна от I am weasel на 01 Мар 2007, 00:18, променено общо 3 пъти.
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз само да спомена че в събота в СМГ е заето между 11:30 и 13:00, отборът на училището има тренировка. а в неделя до 11:00 в СМГ ритат ветераните. в 133-то е свободно (повечето пъти) събота сутрин и евентуално в неделя ако се съберем по-рано, щото към 11 пристигат някви дядковци и трябва да сме повечко за да не ни изгонят.
предложение 1:
Етнология - Батак - събота сутринта в 133-то;
Форум СУ - Форум Берое - неделя сутринта (след 11) в СМГ;
(или обратното
)
предложение 2:
4-те отбора се събираме в събота или в неделя, примерно към 10, и отиваме в 133-то, играем подред и 2-та мача, а понеже сме много едва ли някой ще ни изгони. може да привлечем публика и от другите отбори, ако си нямат работа. също така може да се разберем с тях примерно нашите 2 мача да са в събота, а техните в неделя на същия принцип (общо събрание с цел да не бъдем изгонени), или пък техните в събота а нашите в неделя, все ми е тая на мен.
предложение 1:
Етнология - Батак - събота сутринта в 133-то;
Форум СУ - Форум Берое - неделя сутринта (след 11) в СМГ;
(или обратното
предложение 2:
4-те отбора се събираме в събота или в неделя, примерно към 10, и отиваме в 133-то, играем подред и 2-та мача, а понеже сме много едва ли някой ще ни изгони. може да привлечем публика и от другите отбори, ако си нямат работа. също така може да се разберем с тях примерно нашите 2 мача да са в събота, а техните в неделя на същия принцип (общо събрание с цел да не бъдем изгонени), или пък техните в събота а нашите в неделя, все ми е тая на мен.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- I am weasel
- От дъжд на вятър