Курсове по журналистика?
Модератор: Boromir
последно какво си:
bono
В началото бе словото
Местожителство: Sofia
МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:58 Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате
Аз съм 11 клас и мисля да кандидатствам с БЕЛ и история, но все още незнам къде да се готвя и дали въобще има смисъл от частни уроци. Ще съм много благодарен ако някой ми даде накакви насоки.

bono
В началото бе словото
Местожителство: Sofia
МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:58 Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате
Аз съм 11 клас и мисля да кандидатствам с БЕЛ и история, но все още незнам къде да се готвя и дали въобще има смисъл от частни уроци. Ще съм много благодарен ако някой ми даде накакви насоки.
vasko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Oтваря се, но той не го е пейстнал хубаво.![]()
Сега....Боно студент по право ли е или кандидат-студент![]()
![]()
![]()
Иначе няма да е лошо да звънна да ги питам дали ще ми имат нещо отделно за писане на журналистическото есе
Я ако звъниш и питаш кажи какво са казали, моля те;)
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
- Nuc
- От дъжд на вятър
гответе се за литературата ако имате потенциал за писане журналистическото есе на писмения по журналистика няма да е проблем... литературата е основния зор... за другото следете новините но не очаквайте някаква конкретна тема...смисъл че ще бъде някаква обща по която всеки може да покаже потенциала си а не някаква конкретна по която да зубрите факти и т.н... при нас понеже всички се бяха шашнали имаше хора които бяха назубрили цялата история и всичко свързано с ЕС.. които знаеха армиите на Ливан и Израел до имената на сержантите и всекви подобни.. следете новините за обща култура без да научавате наизуст факти и т.н...това за всеки случай ... щото може да ви се падне и тема като нашата Игра на оцеляване за която пък не ви е нужно нищо друго освен да знаете граматиката да не правите правописни грешки и просто да разгърнете таланта си 
- TimShel_Girl
- Драскач
- Nuc
- От дъжд на вятър
аз определено не съм голяма сила по есетата но изкарах 4.38 на писмения и влязох журналистика... не е кой знае кво ... просто виждаш темата обмисляш кво да пишеш без да си прекалено оригинален поне според мен... но спокойно... дайте всичките си сили в ученето по литература... то след като минете литературата вече ще се претръпнали особено ако кандидатствате журналистика и в Су и в УНСС както аз направих... голяма забава беше... 6 изпита в двата университета... устния в СУ беше на 4 август.. доста след всички изпити за другите специалности... абе готино е... като влезете ще се чувствате супер удовлетворени и горди със себе си
а вие ще влезете само спокойствие и воля са нужни