Досущ като родните роми ...Да, вярно е. "Прасетата" (както умилително наричам китайската паплач) ходят по пижама по улицита, по мръсни анцузи и протрити чехли.
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
- Jubei
- В началото бе словото
Ами направих тая връзка поради дългогодишното ми чудене защо сливенските цигани постоянно ходят по домашни чехли из града.Много е хваща яд на тях.Виждал съм ги ,те просто рядко слагат обувки за вън .По им е лесно да обуят 3 чифта чорапи и един чифт турски домашни чехли с пластмасова подметка и са готови маратонци.
И като казахте китайците по чехли че се разкарвали и анцунзи направо забавата беше пълна.
И като казахте китайците по чехли че се разкарвали и анцунзи направо забавата беше пълна.
"Никое добро не остава ненаказано ..."
zdraveite
az sym mn novichyk tuk........., taka che da karam napravo
bix iskal nqkoi da mi obqsni, no dosta podrobno ( shte procheta romana, koito shte mi napishe
kak tochno da vlqza v qponistikata
kakvi sa izpitite
trudni li sa izpitite me interesuva, a ne tova dali qponskiq e truden
tam shte dam vsichko ot sebe si
mnogo li xora kandidatstvat vsqka godina
i razbira se
samo v sofiiskiq uni li ima qponistika ili i nqkyde drugade
shtot mnogo mi xaresva vsichko svyrzano s qponiq ( osobeno jenite, momchetata shte me razberat
a na momichetata se izvinqvam, vie si zanete, che bulgarkite sa nai-xubavi )
ta iskam da znam dali shte moje i da se probvam da vlqza nqkyde drugade ako ne uspeq v SU
az sym mn novichyk tuk........., taka che da karam napravo
bix iskal nqkoi da mi obqsni, no dosta podrobno ( shte procheta romana, koito shte mi napishe
kak tochno da vlqza v qponistikata
kakvi sa izpitite
trudni li sa izpitite me interesuva, a ne tova dali qponskiq e truden
tam shte dam vsichko ot sebe si
mnogo li xora kandidatstvat vsqka godina
i razbira se
samo v sofiiskiq uni li ima qponistika ili i nqkyde drugade
shtot mnogo mi xaresva vsichko svyrzano s qponiq ( osobeno jenite, momchetata shte me razberat
ta iskam da znam dali shte moje i da se probvam da vlqza nqkyde drugade ako ne uspeq v SU
Az sym myrzeliv, no kakvo ot tova...,
Neka si go kajem..., nai-velikite otkritiq sa napraveni ot myrzelivi xora...za da si ulesnqt jivota

Neka si go kajem..., nai-velikite otkritiq sa napraveni ot myrzelivi xora...za da si ulesnqt jivota
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури