Платиха ми! Видях 73 лева на куп! Ура!
Какво ви направи щастливи днес?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Днес карах колело с две приятелки и беше готино, въпреки че беше страшна жега, колелото ми се прецака по средата на пътя, ръцете ми се омацаха в масло, а чешмичката дето се надявах да се измия беше потопена от пороите... Но беше хубаво!
После имен ден на една съученичка. Закъснях сповече от час, нооо гофретите бяха много вкусни, а и компанията си я биваше. Е, нямх и много време да седя, щото бях на шофьорски курсове, ама това пък беше третото хубаво нещо.
Горе-долу се справих, като за първи урок. Абе гърч ще си е ама шъ съ справим!
После имен ден на една съученичка. Закъснях сповече от час, нооо гофретите бяха много вкусни, а и компанията си я биваше. Е, нямх и много време да седя, щото бях на шофьорски курсове, ама това пък беше третото хубаво нещо.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми аз днес си седях вкъщи, една приятелка ми беше на гости през повечето време.. гледахме филми, забавлявахме се с някви игрички.. и си изпросих масаж 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
ля ля ля- аз пък от доста време имам шофиорска книжка:)Vintersorg написа:, Е, нямх и много време да седя, щото бях на шофьорски курсове, ама това пък беше третото хубаво нещо.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Аз говоря за филма- има доста хубави мъже,които просто радват женското око:) А книгата не съм я чела,защото едно бившо гадже си я взе. Иначе прочетох 2-те книги на "Колелото на времето" - по ми харесва от Властелина, но не знам защо... Поне за сега де...А някой да има 3-тата книга на Колелото?Assasiyah написа:Не знам обаче дали говорите за филма или книгата, защото има разлика.![]()
От филма не мога да отрека, че Леголас е доста приятен образ, хехе...![]()
Но книгата за мен е по-важна и когато я четох в далечния 8 клас любими герои ми бяха Ам-Гъл, Самознай и Арагорн. Гандалф също, разбира се. Тогава Леголас не ми направи впечатление.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Himera написа:ля ля ля- аз пък от доста време имам шофиорска книжка:)Vintersorg написа:, Е, нямх и много време да седя, щото бях на шофьорски курсове, ама това пък беше третото хубаво нещо.
Еееех, добре си си ти! Аз тепърва ще се мъча да "въртя геврека". Ама ...и през това трябва да се мине, няма как! После да си взема една лада и йохооооооу...до Студентски град и обратно, хахахаха!!!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
споменах ли, че търся да си наема шофьор? 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти