Финанси, разходи, отчет за МЕГАТУРНИРА

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Ха! Така си е.. Купа за 1вия + медали, за другите - спомени... :)
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Съгласен съм с Азаро.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

А за голмайстора?
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Колеги археолози, аз предлагам купа да има, и когато я спечелим, за да и се радваме всички, тя ще бъде поставена на почетно място в 41А! Тамън ще се вписва в обстановката там между черепите и керамиката ;)
zamunda.net will never die!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

еми да тоо... каквито играчите такава и емблемата... простотията е на почит в нашия отбор ;)
zamunda.net will never die!
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Аз искам да поставя и един друг въпрос, касаещ финансите. Няма да е лошо да се съберат някакви пари и за медицински средства - спрейове, риванол, лепенки...Според мен вероятността да влязат в употреба е доста голяма. А освен това определено няма да струват много.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: //

Мнение от cRaZyDeViL »

azzaro написа:играем 8 отбора и искате наградиди за първите три малко глупаво изглжда.да бяхма поне 16 отбора става ама за 8 отбора три награди не става.мисля че трябва да има медали само за шампиона.че какво постожение е да си 3ти от 8??????
:twisted:
Imagination is more important than knowledge
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

sunbreeze написа: А освен това определено няма да струват много.
точно ;) по-добре е всеки отбор да си ги набави сам, отколкото да потъваме в сложни организационни схеми и по този въпрос :roll:

а според мен с тия медали и купи буквално правим от мухата слон.. аз още от началото бях за идеята да няма никаква печалба за победителя, защото където има намесени пари, има и караници. виж, пари за топка, терен, почерпка за съдиите и играчите - супер, ама тва с медалите и купите вече си е вманиачаване. вижте как ще се скараме само при организацията, а си представете какво ще бъде като трябва да се раздават наградите!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Последно по колко лева на отбор? 20?
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

aa, чакай да видим кво ще се пазарува.. не искам да съберем 160 кинта и после да излезе че никой не е купил медали и купи
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ай стига вече дърлене. Купи, медали, ненам си какво. Добрев чудесно го е направил, ама ние щото по` ги разбираме нещата и давай да се намесим.

Купи за първите три отбора и голмайстора - дали ще ги сложат после между чирепите и черепите (яка идея бтв), дали капитаните ще люпят семки в тях, дали нещо друго - няма особено значение. Важен е споменът и стимулът, другото е фетиш.

Медалите са за най-добрите, за останалите немааа, ще се радват на имената си на сайта и това е. След година-две, като се разрасне инициативата и така нататък може и зелени картони за феърплей да се раздават, заедно с декари орна земя и кубици дърва за победителите, ама сега, като за първа година - толкова, а без Добрев и това нямаше да има.

И според мен е перфектно, не знам какво толкова ви стресира. Отивам за аналгин :roll:
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

The same,

Добрефф, аз съм за Купите.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”