Кандидатстване след 12 клас.. въпрос.
Модератор: Boromir
-
xnrg_power
- В началото бе словото
Кандидатстване след 12 клас.. въпрос.
11 клас съм. Искам да кандидатствам с литература и история. Проблема е, че не съм запознат изцяло с начина на приемане на студенти или по-точно изпитите. Как точно се оценява, под каква форма са те и има ли оценки от дипломата, които са балообразуващи? Също така ще ми е от ползва да разбера какъв материал обхващат самите изпити. Много съм объркан, защото ще карам и матури, а до колкото разбрах те ще са тестови въпроси. С евентуално успешно минаване на матурите, ще бъдат ли приемани студенти направо, без да полагат изпит по съответния предмет? Изникват много въпроси, а времето не е много... надявам се някой да ми помогне. Благодаря предварително!
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html
Можеш да погледнеш този линк. Той е за КСК 2006, но не вярвам да се променят кой знае колко нещата през 2008.
Иначе относно матурите лично аз смятам, че СУ няма да приемат с тях. Само така си мисля обаче, нищо не се знае, има време до тогава.
Можеш да погледнеш този линк. Той е за КСК 2006, но не вярвам да се променят кой знае колко нещата през 2008.
Иначе относно матурите лично аз смятам, че СУ няма да приемат с тях. Само така си мисля обаче, нищо не се знае, има време до тогава.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: