Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами пример-материала е пак от съответната книжка и много важно- от лекциите на Петър Ангелов !!!
той не държи толкова на фактология колкото на излагане на различните хипотези по даден проблем, за които говори на лекции
Другото което е,че той като изпитва ако не си стабилен и почнеш нещо да се запъваш по въпроса директно те прекъсва и минавате на следващия въпрос и ако и там положението е лошо се върви катастрофално надолу
Общо взето голяма част остават за Септември и тогава минават по-леко , но и това не е гаранция,имаше хора които се явяват на тоя изпит за трети път и пак ги скъса
та поуката е следната- трябва да си знаете много -добре въпросите и да бъдете самоуверени докато говорите
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Хлъц....
Започвам да си търся човек, който да ме изпита дали си знам материала преди изпита...
То при Средновековната българска нещата са много познати, ама това може да изиграе лоша шега...
Съответната книжка е на Анубис? Том 1? A от конспект от 21 въпроса, ние сме на 4-ти...
Съответната книжка е на Анубис? Том 1? A от конспект от 21 въпроса, ние сме на 4-ти...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
Ние затова сме на 4-та тема, цял първи семестър говорехме за извори...sientelo написа:Да, точно в това е проблемамислиш си че тоя материал ти е познат и го знаеш, ама всъщност на изпита се оказва съвсем друго, щото реално не говориш за фактология а за разни извори дискусии и прочие, което си е гадно
![]()
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
От сега ви казвам, откъдето и да сте чели за изпита при въпроса "Откъде четохте,колега?", не казвай "От "Анубис"/Иван.../авторите сега ми се губят/ или "От кандидатстудентските теми/години" и т.н.
Да, много е права съфорумката - трябва да не млъкваш и да си уверен/а. А и ония образи - асистентите - да не им се дава думата , щото понякога точно те те забиват в тилилейските гори напр. на "Исихазма". Не се стряскайте! Все някога се взима тоя изпит!
Да, много е права съфорумката - трябва да не млъкваш и да си уверен/а. А и ония образи - асистентите - да не им се дава думата , щото понякога точно те те забиват в тилилейските гори напр. на "Исихазма". Не се стряскайте! Все някога се взима тоя изпит!
- feichka
- Форумно зомби
Все някога...koppakabbana написа:От сега ви казвам, откъдето и да сте чели за изпита при въпроса "Откъде четохте,колега?", не казвай "От "Анубис"/Иван.../авторите сега ми се губят/ или "От кандидатстудентските теми/години" и т.н.
Честно казано, аз съм имала сблъсък с проф. Ангелов и го знам на какво е способен, но все пак всякакви съвети са ни от полза.
Добре бе, ..... му.Аз не мога да повярвам, че е ще е гаден изпита.Засега не съм изпуснал нито една лекция и се надявам да не си разваля серията до края...лекциите са интересни според мен.Дали ще мога да се подготвя само със записките от лекцииките?koppakabbana написа:От сега ви казвам, откъдето и да сте чели за изпита при въпроса "Откъде четохте,колега?", не казвай "От "Анубис"/Иван.../авторите сега ми се губят/ или "От кандидатстудентските теми/години" и т.н.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
Уважавам асистентите,нищо лошо не казвам.
Уважавам и вашите записки на лекциите. Но при нашия курс номера само от лекции не мина,защото не всичко се казва на тия лекции,нали трябва все пак да си закупите "Дипломоцията", както и лекционния курс,в което няма нищо лошо/нали Някой се е трудил над тях /.
Не ви задължавам да се съобразявате с моето/респ. на колегите от моя курс,които не искат да се сещат за този изпит/ мнение. Успех и най-вече късмет ви пожелавам на всички.
Уважавам и вашите записки на лекциите. Но при нашия курс номера само от лекции не мина,защото не всичко се казва на тия лекции,нали трябва все пак да си закупите "Дипломоцията", както и лекционния курс,в което няма нищо лошо/нали Някой се е трудил над тях /.
Не ви задължавам да се съобразявате с моето/респ. на колегите от моя курс,които не искат да се сещат за този изпит/ мнение. Успех и най-вече късмет ви пожелавам на всички.
- feichka
- Форумно зомби
koppakabbana, aз нищо не съм казала.
Приемам всичко, което казваш/те и го имам предвид.
"Не питай старило, питай патило..."
За асистентите - и аз ги уважавам, просто не искам да казвам нищо повече, защото не знам дали някой от тях не чете из форума.
Ще стискате плаци като ни дойде изпита.
За асистентите - и аз ги уважавам, просто не искам да казвам нищо повече, защото не знам дали някой от тях не чете из форума.
Ще стискате плаци като ни дойде изпита.
- ballsmile
- В началото бе словото
Хмъ... от цялата дискусия разбрах, че работата е сериозна, но не непосилна. Явно тук само Силата няма да ни помогне. Ще си трябва и повечко четене. В крайна сметка затова сме в СУ, за да учим
Горе главата колеги. Минахме първата сесия със супер успех и съм сигурен че някои можеха още да понесат. Айде ние сме силни :diabloanifire:
Горе главата колеги. Минахме първата сесия със супер успех и съм сигурен че някои можеха още да понесат. Айде ние сме силни :diabloanifire:
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
-
Reflection
- В началото бе словото
Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност?feichka написа:Не че се хвалим (![]()
![]()
), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ.
Къде е Жокер да даде малко инфо?
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещаниетоReflection написа:Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност?feichka написа:Не че се хвалим (![]()
![]()
), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ.
Къде е Жокер да даде малко инфо?
Като птичка в небесата