Курсове по журналистика?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
bono
В началото бе словото

Мнение от bono »

Да, но курсът по БЕЛ включва и езикова култура и подготовка за журналистическо есе
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

последно какво си:

bono
В началото бе словото

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:58 Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате
Аз съм 11 клас и мисля да кандидатствам с БЕЛ и история, но все още незнам къде да се готвя и дали въобще има смисъл от частни уроци. Ще съм много благодарен ако някой ми даде накакви насоки.

:D
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Е,и това ако не е резил,здраве му кажи....Абе тоя Боно на какъв се прави?
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Тоя сайт дето ни го пробутва не се отваря нещо-уууууууууууууф че мирише................... :oops: :oops: :oops:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Oтваря се, но той не го е пейстнал хубаво. :wink:
Сега....Боно студент по право ли е или кандидат-студент :lol: :lol: :lol:
Иначе няма да е лошо да звънна да ги питам дали ще ми имат нещо отделно за писане на журналистическото есе ;)
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Ами прочети всичките му мнения и прецени сам............ :salute:
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

vasko написа::lol: :lol: :lol: :lol:
Oтваря се, но той не го е пейстнал хубаво. :wink:
Сега....Боно студент по право ли е или кандидат-студент :lol: :lol: :lol:
Иначе няма да е лошо да звънна да ги питам дали ще ми имат нещо отделно за писане на журналистическото есе ;)

Я ако звъниш и питаш кажи какво са казали, моля те;)
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

гответе се за литературата ако имате потенциал за писане журналистическото есе на писмения по журналистика няма да е проблем... литературата е основния зор... за другото следете новините но не очаквайте някаква конкретна тема...смисъл че ще бъде някаква обща по която всеки може да покаже потенциала си а не някаква конкретна по която да зубрите факти и т.н... при нас понеже всички се бяха шашнали имаше хора които бяха назубрили цялата история и всичко свързано с ЕС.. които знаеха армиите на Ливан и Израел до имената на сержантите и всекви подобни.. следете новините за обща култура без да научавате наизуст факти и т.н...това за всеки случай ... щото може да ви се падне и тема като нашата Игра на оцеляване за която пък не ви е нужно нищо друго освен да знаете граматиката да не правите правописни грешки и просто да разгърнете таланта си :)
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

Аз се готвя с литература и с есета съм добре, но много съм се шашнала за темите, които се падат. :sad5: Но ще се опитам, в крайна сметка от опит глава не боли;) Nuc, тенкс за съветите:)
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ако имате потенциал за писане журналистическото есе
ако ми дешифрираш какво трябва да представлява това нещо мн ще съм ти благодарен :roll:
пп: надявам се човек без опит в писането на такова есе да е в състояние да се справи
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Естествено, че е в състояние....Хората искат ясна, оригинална и грамотна теза, защитена подобаващо...смятам, че не трябва да си професор по журналистика, та да го направиш :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

аз определено не съм голяма сила по есетата но изкарах 4.38 на писмения и влязох журналистика... не е кой знае кво ... просто виждаш темата обмисляш кво да пишеш без да си прекалено оригинален поне според мен... но спокойно... дайте всичките си сили в ученето по литература... то след като минете литературата вече ще се претръпнали особено ако кандидатствате журналистика и в Су и в УНСС както аз направих... голяма забава беше... 6 изпита в двата университета... устния в СУ беше на 4 август.. доста след всички изпити за другите специалности... абе готино е... като влезете ще се чувствате супер удовлетворени и горди със себе си :) а вие ще влезете само спокойствие и воля са нужни :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”