Да.koppakabbana написа:Ха, много интересно - Средновековна българска и Българските земи 15-17в заедно ли ги учите - много странно?
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
леле, наистина очарователноfeichka написа:Ами не знам, наистина няма голяма разлика в програмите.Но този семестър ще е направо очарователен - учим Средновековна българска, Средновековна балканска, Обща средновековна, Българските земи 15-17 в., Византийска...
На мен направо ми е весело...Обща средновековна няма да имаме утре, чак др. седмица, но досега впечатленията ми за новите неща са...интересни, но трудни...
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Да, за Средновековната българска знаем.sientelo написа:леле, наистина очарователноfeichka написа:Ами не знам, наистина няма голяма разлика в програмите.Но този семестър ще е направо очарователен - учим Средновековна българска, Средновековна балканска, Обща средновековна, Българските земи 15-17 в., Византийска...
На мен направо ми е весело...Обща средновековна няма да имаме утре, чак др. седмица, но досега впечатленията ми за новите неща са...интересни, но трудни...
![]()
но няма от какво да се плашите, всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами за Византията доколкото знам май са си валидни идвата варианта, зависи какво ще ви се падне, а пък за Българските земи 15-17в. ей сега тая сесия го минах и първо си е тест за отсяване, на който трудно можеш да изкараш повече от 4, но имаш ли 4 и нагоре може после да се се явиш допълнително да те доизпитат устно и да си повишиш оценката по желание !
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
sientelo написа:Ами за Византията доколкото знам май са си валидни идвата варианта, зависи какво ще ви се падне, а пък за Българските земи 15-17в. ей сега тая сесия го минах и първо си е тест за отсяване, на който трудно можеш да изкараш повече от 4, но имаш ли 4 и нагоре може после да се се явиш допълнително да те доизпитат устно и да си повишиш оценката по желание !
- Elektra
- Живее, за да пише
Въпросите в теста отворени или затворени ще са?Или и двете?Имам предвид,само с а,б,в... ли са или има и за развиване?sientelo написа:Ами за Византията доколкото знам май са си валидни идвата варианта, зависи какво ще ви се падне, а пък за Българските земи 15-17в. ей сега тая сесия го минах и първо си е тест за отсяване, на който трудно можеш да изкараш повече от 4, но имаш ли 4 и нагоре може после да се се явиш допълнително да те доизпитат устно и да си повишиш оценката по желание !
Може да вървя бавно, но никога назад!
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Че при Матанов тест ли ще иматеЗапочвам още отсега да се смея нервно.... Интересна сесия се задава.... И проф. Матанов като ни плесне тестчето, приказка...
Като птичка в небесата 
- feichka
- Форумно зомби
Айде да не се изразявам нецензурно за положението, което настава...
Това ИБЗ...
А при Матанов - имаме тест на края на втория семестър и тема като окончателен изпит. 
За Средновековна балканска знам какво ще ми трябва, за Византия също, както и за Средновековна българска...но не и за ИБЗ - там са сто хиляди неща...
За Средновековна балканска знам какво ще ми трябва, за Византия също, както и за Средновековна българска...но не и за ИБЗ - там са сто хиляди неща...
- feichka
- Форумно зомби
sientelo написа:За ИБЗ също си има книжка и всички от нея учат, но както беше казал един колега - и да учиш и да не учиш за тоя изпит все си прецакан![]()
- feichka
- Форумно зомби
Благодаря за ценната информация от тази вечер!sientelo написа:Ами да , същото е .Ами аз изкарах на теста 4 и после ходих да ме доизпитват та в крайна сметка-6но в тия въпроси дето се теглят може да ти се паднат и много гадни неща, просто изтеглих хубав въпрос и така...
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
- feichka
- Форумно зомби
Аз си знаех, че изпитът е кофти, но сега започвам да се плаша още повече...koppakabbana написа:sientelo написа:Подкрепям!!! там е ..... Но при проф. Матанов нещата минават притеснено , но добре.feichka написа: всички се взимат относително лесно, но най-големия кошмар си е Средновековната българска, така че там определено внимавайте в картинката !
Да, набавяйте си книжките отсега.