ПОДПИСКА - Не на античовешката пропаганда!
Модератор: Плазмодий
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Васко (vasko)
Иначе искам да кажа, че като не харесвам циганите не означава, че трябва да се изтрбят. Просто си заявявам мнението за тях и то е продиктувано от купища неща, които не ми допадат в тях. Това е положението. Аз така мисля и никой не може да ми промени мисленто.
А и като кажеш "циганите на сапун" пак си казваш своето лично мнение. Просто като не съвпада с твоето ( разбирай, който човек чете) не означава, че се призовава към геноцид.
А и смятам, че не е нужно пък хора да се баннват, тъй като са против циганите
Иначе искам да кажа, че като не харесвам циганите не означава, че трябва да се изтрбят. Просто си заявявам мнението за тях и то е продиктувано от купища неща, които не ми допадат в тях. Това е положението. Аз така мисля и никой не може да ми промени мисленто.
А и като кажеш "циганите на сапун" пак си казваш своето лично мнение. Просто като не съвпада с твоето ( разбирай, който човек чете) не означава, че се призовава към геноцид.
А и смятам, че не е нужно пък хора да се баннват, тъй като са против циганите
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Има разлика мужду това да не харесваш цигани, дадена националност, дадена религия и това да се изразяваш по начина, по който той се е изразил в заключените теми. И по начина, по който упорито продължава да го прави, след като много пъти му е била правена забележка за подобен начин на изказ. Никой не ви пречи да изпитвате каквито си искате чувства, просто не е правилно и не е зряло мнението да бъде изказано по подобен първичен начин.vasko написа:Тъй като не харесва циганите, аpora_e_priqtel написа:Човекът, когото баннаха стигна и беше стигал много по-далеч.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Същий.
И аз не съм фен на гърците, ама не призовавам да ги избием. Най-общо и циганският контингент в България не ме кефи, поради нежеланието си да се интегрира, но не призовавам да ги избием.
И Джава не ме кефи, ама не призовавам да го убием
И без подобни призиви мога да си изказвам личното мнение, както и всички други в този форум. Джава не харесва циганите - ами добре, това си е негово лично мнение, никой не може да му се меси без негово позволение.
И аз не съм фен на гърците, ама не призовавам да ги избием. Най-общо и циганският контингент в България не ме кефи, поради нежеланието си да се интегрира, но не призовавам да ги избием.
И Джава не ме кефи, ама не призовавам да го убием
И без подобни призиви мога да си изказвам личното мнение, както и всички други в този форум. Джава не харесва циганите - ами добре, това си е негово лично мнение, никой не може да му се меси без негово позволение.
Имам чуството, че просто си го нарочихте... Предпочитате мангалите... Всеки знае за себе си!
Нямам какво да правя тук повече! Чао и си останете със здраве!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В случай, че почна да пиша "смърт на всички гърчоля, янки, сърби и т.н." моля да бъда наказан.Joker написа:Лесно е да пропагандирате толерантност по принцип, но колко трудно е да прилагате този принцип и към себе си! Трудно е да примете, че хората са различни, защитават различни позиции и по различен начин. Всички искаме да ни се обърне по-особено внимание, но дали обръщаме по различен начин внимание на различните хора?
Имам чуството, че просто си го нарочихте... Предпочитате мангалите... Всеки знае за себе си!
Нямам какво да правя тук повече! Чао и си останете със здраве!![]()
Гаврош, във всяка епоха проблеми са се решавали с кръв, огън и желязо. Включително и сега. Това означава ли, че не трябва да търсим друг начин?
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: