Препоръчайте спорт на кака си...

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ам...Аз си намерих вече. Спорт "секретарка на долния етаж"...Състои се в най-малко 20 пъти на ден качване с тичане до горния етаж - за краката.
Вдигане на телефон до второ позвъняване - за ръцете. Тичане до телефона, за да го вдигна до второто позвъняване - за задника.
Ниска заплата, като отгоре на всичко не ми плащат болнични, защото нямам достатъчно стаж, а аз всеки месец съм болна по една седмица - за тънка талия :twisted:
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

Crematory написа:Ам...Аз си намерих вече. Спорт "секретарка на долния етаж"...Състои се в най-малко 20 пъти на ден качване с тичане до горния етаж - за краката.
Вдигане на телефон до второ позвъняване - за ръцете. Тичане до телефона, за да го вдигна до второто позвъняване - за задника.
Ниска заплата, като отгоре на всичко не ми плащат болнични, защото нямам достатъчно стаж, а аз всеки месец съм болна по една седмица - за тънка талия :twisted:

:cry: :cry: :cry:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Недей рева :)Тя заплатата не ми е толкова ниска, просто изплащам много неща и за мен остават 50 лв :lol:
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

..
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”