ПОДПИСКА - Не на античовешката пропаганда!

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ти да не мислиш, че искам половината от всичките 5168 потребители? Редовно пишем 20-тина души.

Малко не съм сигурен за Инспектора - в крайна сметка дава ли подпис или не, но без него стават 5. Вероятно си се объркал, защото и realsugar и street_spirit са се подписали под номер 4.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Васко (vasko) :lol: :lol: :lol:
Иначе искам да кажа, че като не харесвам циганите не означава, че трябва да се изтрбят. Просто си заявявам мнението за тях и то е продиктувано от купища неща, които не ми допадат в тях. Това е положението. Аз така мисля и никой не може да ми промени мисленто.
А и като кажеш "циганите на сапун" пак си казваш своето лично мнение. Просто като не съвпада с твоето ( разбирай, който човек чете) не означава, че се призовава към геноцид.
А и смятам, че не е нужно пък хора да се баннват, тъй като са против циганите ;)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Човекът, когото баннаха стигна и беше стигал много по-далеч.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа: Вероятно си се объркал, защото и realsugar и street_spirit са се подписали под номер 4.
:oops: Mea culpa! И аз като тях не мога да броя... :roll:
Ма пак ли баннаха някой? А същият ли е като последния път? Тъпо любопитство... :twisted:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

pora_e_priqtel написа:Човекът, когото баннаха стигна и беше стигал много по-далеч.
Тъй като не харесва циганите, а :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:twisted: Честно, ако разбера, че са баннали Джавата, повече няма да стъпя тук! :oops:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

vasko написа:
pora_e_priqtel написа:Човекът, когото баннаха стигна и беше стигал много по-далеч.
Тъй като не харесва циганите, а :)
Има разлика мужду това да не харесваш цигани, дадена националност, дадена религия и това да се изразяваш по начина, по който той се е изразил в заключените теми. И по начина, по който упорито продължава да го прави, след като много пъти му е била правена забележка за подобен начин на изказ. Никой не ви пречи да изпитвате каквито си искате чувства, просто не е правилно и не е зряло мнението да бъде изказано по подобен първичен начин.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А кой е баннат все пак, че не разбрах? :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Предполгам Джава-не го виждам да пише
.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Същий.
И аз не съм фен на гърците, ама не призовавам да ги избием. Най-общо и циганският контингент в България не ме кефи, поради нежеланието си да се интегрира, но не призовавам да ги избием.
И Джава не ме кефи, ама не призовавам да го убием :wink:

И без подобни призиви мога да си изказвам личното мнение, както и всички други в този форум. Джава не харесва циганите - ами добре, това си е негово лично мнение, никой не може да му се меси без негово позволение.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:evil: Лесно е да пропагандирате толерантност по принцип, но колко трудно е да прилагате този принцип и към себе си! Трудно е да примете, че хората са различни, защитават различни позиции и по различен начин. Всички искаме да ни се обърне по-особено внимание, но дали обръщаме по различен начин внимание на различните хора?
Имам чуството, че просто си го нарочихте... Предпочитате мангалите... Всеки знае за себе си!
Нямам какво да правя тук повече! Чао и си останете със здраве! :protest: :wave:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

съжалявам, но не мога да се присъединя към вас... какво е казал Бисмарк едно време можете да видите в подписа ми :arrow:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Joker написа::evil: Лесно е да пропагандирате толерантност по принцип, но колко трудно е да прилагате този принцип и към себе си! Трудно е да примете, че хората са различни, защитават различни позиции и по различен начин. Всички искаме да ни се обърне по-особено внимание, но дали обръщаме по различен начин внимание на различните хора?
Имам чуството, че просто си го нарочихте... Предпочитате мангалите... Всеки знае за себе си!
Нямам какво да правя тук повече! Чао и си останете със здраве! :protest: :wave:
В случай, че почна да пиша "смърт на всички гърчоля, янки, сърби и т.н." моля да бъда наказан.
Гаврош, във всяка епоха проблеми са се решавали с кръв, огън и желязо. Включително и сега. Това означава ли, че не трябва да търсим друг начин?
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

разбира се че можем, но нека не забравяме и "природния" начин
бтв кой освен мен псува гърците? и забележи, че аз само ги псувам, не ги слагам под ножа!
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

GaVrosH написа:какво е казал Бисмарк едно време можете да видите в подписа ми :arrow:
Забрави само да кажеш кой век го е казал...
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”