Курс или уроци по история...

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
lidinata
В началото бе словото

Курс или уроци по история...

Мнение от lidinata »

Ще се радвам ако някой от вас ми помогне да си намеря курс или уроци при преподавател от СУ. :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Можем учебници да ти препоръчаме! :wink:
/Уф, пак болната ми тема! :( /
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

За курс - виж в ИФ, за преподавател ще се ослушам ако искаш, но най-добре пиши на ЛС..
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

за коя КСК иде реч? :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Аз бих препоръчала да си вземеш темите, няма никакъв смисъл да даваш още пари за учител.
Изображение
bono
В началото бе словото

Re: Курс или уроци по история...

Мнение от bono »

Бих ти препоръчал много добри учители, само че не са от СУ. В момента се готвя про тях и съм страшно доволен. Много здраво работят, работи се по готови теми, който са добре развити и след като ти я обяснат ти става всичко ясно за кратко време. А също така правят и много симулативни изпити. Ако искаш да успееш за краткото оставащо време отиди при тях-учебен център ТАРА(http://www.tarabg.com)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

bono, ти 15 поста и в тях се присъства сайта на учебния център, в който се подготвяш :lol: :lol: :lol:
bono
В началото бе словото

Мнение от bono »

vasko написа:bono, ти 15 поста и в тях се присъства сайта на учебния център, в който се подготвяш :lol: :lol: :lol:
Това е защото наистина съм много доволен от тях. Всеки трябва да опита за да разбере за какво става на въпрос.
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

vasko написа:bono, ти 15 поста и в тях се присъства сайта на учебния център, в който се подготвяш :lol: :lol: :lol:
ами такава му е мисията на момчето. Явно в тая Тара много са я закъсали, та да прибегнат до такава смешна реклама. Боно на едно място е студент право, на друго 11 клас :D Няма лошо, ако не плюеше по другите - то ни СУ курсове, ни ОТ, ни частен учител струват - Тара та Тара. Като им загледах сайта, ме ти копнали всичко едно към едно от ОТ - само дето цените им по-височки. Аз миналата година се готвих в ОТ и всички говореха с голямо уважение за въпросната Марияна - и колегите и, и мениджърите, нищо че преди да работи при тях нямала никакъв опит, а после явно им взима ноу-хауто. Гадничко място се оказва светът на бизнеса :cry:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Съгласна съм с Assasiyah 8) Освен,ако темите не ви ги предложат за пвоече пари от курса. Лично аз съм за курсовете в СУ и гласувам с 2 ръце за тях,пък мисля,че 350-400лв са добри пари за такъв курс. :lol:
Изображение
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

hypo, как успя да оградиш изказването ми, защото на мен в тоя форум не ми се получава :wink:
п.п. Сори за тъпия въпрос и флууууда ;)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

vasko написа:hypo, как успя да оградиш изказването ми, защото на мен в тоя форум не ми се получава :wink:
п.п. Сори за тъпия въпрос и флууууда ;)
никви грижи, с питане и до Рим се стига, а от флуд никой още не е умрял.

Ето ти отговора:

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3710
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”