Археология - Етнология 7:7, победа за етнолозите след дузпи
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Археология - Етнология 7:7, победа за етнолозите след дузпи
И такааа..... това няма как да не го кажа първо... прекрасен мач... красива игра иии един обрат койтоо вече става банален за нас. До средата на второто полувреме резултата беше 6:1, а малко по-късно се стигна до 6:7. В крайна сметка с попадение на Лъчо в самия край резултата стана 7:7. Дузпите бяха катастрофа за нас. В самия мач имаше от всичко, имаше много положения и пред двете врати, имаше комбинации достойни за футболен учебник, напрежение, обрати, на моменти имаше и малко по-груби влизания, но добрия тон не бе нарушен. Надявам се Лъчо да успее да опише как протече самия мач, тъй като аз рядко помня подробности (дори след мача треньорката твърдеше че съм вкарал гол, а аз бях твърдо убеден че не съм и не помня да съм вкарвал...). И така... от мен толкова засега 
zamunda.net will never die!
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Еми то като гледам, ти си го описал мача бе...общо-взето няма какво толкова да се добави.
Нека все пак да видим ....какво всъщност се случи
Отбора на Археологията започна малко по-добре,поведоха 2:0, полувремето свърши 3:1;(като ще се запомни пропусната дузпа от тяхна страна, многото атаки и към двете врати и някои сериозни сблъсъци между играчите;при все ,че мача бе приятелски
)Археолозите разиграваха топката по-добре в средата(благодарение на халфовете Феликс, Марто и Теди), защитниците Камен и Христо почти не допускаха грешки(като се изключи онази при първия гол на Етнологията), вратаря Росен Власев показа,че се намира в отлична форма(за разлика от този на Барселона Виктор Валдес),а напред изнесения централен нападател Здравко Вергилов търсеше постоянно топката и не спря да тормози противниковата отбрана(той за изненада на всички не вкара гол, но уцели 2 греди и покриваше голям периметър ,като се връщаше и в халфовата линия).
През това първо полувреме тима на Етнологията разчиташе най-вече на звездите си Смешко и Нико да направят нещо смислено напред,но това трудно им се удаваше и в крайна сметка стигнаха само до един гол, при това той (гола) бе резултат от уникално неразбирателство между защитник и вратар(нещо в стил Рафа Маркес & Виктор Валдес в един друг мач, в един друг отбор).
В началото на второто полувреме на терена имаше само един отбор и това бе този на Дани Джи.Археолозите правеха каквото си искат на игрището и след хубави скоростни атаки се стигна в един момент до резултат 6:1;(след 2 гола на Теди и един на капитана Мартин
)
На първо четене изглеждаше ,че сякаш мача е решен...но това така и си остана само на първо четене.От средата на второто полувреме до края на мача отбора на Етнологията показа истинския си облик(а тези момчета са много добър отбор, когато решат да играят като такъв) и след 6(шест) последователни гола 5 мин.преди последния съдийски сигнал резултата бе 7:6 за Смешко, Нико и компания.Интересен обрат а....странна игра е футбола....(това беше малко лирично отклонение
)
Тук можем да кажем например ,че играчите на Археологията са подценили ситуацията, или ,че бяха направени някои смени и тактически рокади в тима, които разстроиха схемата и взаимовръзките между халфовете...можем да измислим и още оправдания и други такива....но няма смисъл.Такива обрати се случват във всеки мач на отбора и този проблем дава една серизона тема за размисъл пред всички "археолози'' Това бяха част от причините за обрата, гледани от страната на Археологията. От другата страна обаче, не трябва да се забравя ,че имаше един също много класен отбор ,които освен това показа и характер в трудна ситуация и в крайна сметка Етнологията бяха по-близо до успеха в мача. Той (успеха) им се изплъзна около минута- две преди края , когато след лошо изпълнен аут Феликс успя да открадне топката и на празна врата отблизо да фиксира равенството 7:7.Резултат, който отговаря на показаното на терена и на равностойното състояние на двата отбора 10-ина дни преди да започнат кампанията си на Мегатурнира.Те не са в една група, така че могат да се срещнат най-рано на полуфинал в турнира.Дали и тогава ще видим мач с 14 гола, открит футбол, хубави единоборства и технични отигравания? Не знам...не съм гадател ,но за едно съм сигурен- единоборствата ще ги има.
Безпристрастните зрители само могат да се надяват и останалата част от спектакъла Археология VS. Етнология да се повтори... Всъщност , ако приемем ,че въобще се срещнат на турнира...
22.02.2007г. , Хавиер Фелексиньо, "Дружба Кроникъл"
През това първо полувреме тима на Етнологията разчиташе най-вече на звездите си Смешко и Нико да направят нещо смислено напред,но това трудно им се удаваше и в крайна сметка стигнаха само до един гол, при това той (гола) бе резултат от уникално неразбирателство между защитник и вратар(нещо в стил Рафа Маркес & Виктор Валдес в един друг мач, в един друг отбор).
В началото на второто полувреме на терена имаше само един отбор и това бе този на Дани Джи.Археолозите правеха каквото си искат на игрището и след хубави скоростни атаки се стигна в един момент до резултат 6:1;(след 2 гола на Теди и един на капитана Мартин
На първо четене изглеждаше ,че сякаш мача е решен...но това така и си остана само на първо четене.От средата на второто полувреме до края на мача отбора на Етнологията показа истинския си облик(а тези момчета са много добър отбор, когато решат да играят като такъв) и след 6(шест) последователни гола 5 мин.преди последния съдийски сигнал резултата бе 7:6 за Смешко, Нико и компания.Интересен обрат а....странна игра е футбола....(това беше малко лирично отклонение
Тук можем да кажем например ,че играчите на Археологията са подценили ситуацията, или ,че бяха направени някои смени и тактически рокади в тима, които разстроиха схемата и взаимовръзките между халфовете...можем да измислим и още оправдания и други такива....но няма смисъл.Такива обрати се случват във всеки мач на отбора и този проблем дава една серизона тема за размисъл пред всички "археолози'' Това бяха част от причините за обрата, гледани от страната на Археологията. От другата страна обаче, не трябва да се забравя ,че имаше един също много класен отбор ,които освен това показа и характер в трудна ситуация и в крайна сметка Етнологията бяха по-близо до успеха в мача. Той (успеха) им се изплъзна около минута- две преди края , когато след лошо изпълнен аут Феликс успя да открадне топката и на празна врата отблизо да фиксира равенството 7:7.Резултат, който отговаря на показаното на терена и на равностойното състояние на двата отбора 10-ина дни преди да започнат кампанията си на Мегатурнира.Те не са в една група, така че могат да се срещнат най-рано на полуфинал в турнира.Дали и тогава ще видим мач с 14 гола, открит футбол, хубави единоборства и технични отигравания? Не знам...не съм гадател ,но за едно съм сигурен- единоборствата ще ги има.
22.02.2007г. , Хавиер Фелексиньо, "Дружба Кроникъл"
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
А сега вече е време от името на целия ни отбор да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички фенове, дошли да ни подкрепят от трибуните на "Спортна София". Разбира се, става дума за двете ни най-верни и най-хубави привърженички Арая и Дани, а в днешния следобед сред публиката бяха и Веско и Светльо. Всичте те избягаха от час , за да могат да ни гледат и да ни подкрепят и затова заслужават доста повече от словесни комплименти.Аз ,разбира се знам кога всеки един от тях има рожден ден и когато му дойде времето ,ще измисля и нещо друго. Веско дори се включи и на терена в един момент, освежи играта ,а имаше и шанс за отбелязване на гол.Светльо в момента е контузен , но на турнира може да бъде в защитата на тима и да показва класа;с него в състава нямаме загуба.Отбора на Етнологията също имаше свои фенки и като цяло това беше най-посетения мач през сезона с рекордните 10-ина зрители(аз видях няколко типа,който съсредоточено надничаха през решетките) и 16-ина гълъба.Хубавото време и добрия терен също спомогнаха за доброто качество на играта в днешния мач.Но над всичко бяха нашите и вашите фенове. Ние, играчите, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ НА ВСИКИ ВАС ЗА ПОДКРЕПАТА И СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ ВИ ИМА!!!!!!!!!!!!!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
-
smeshko
- Паисий
абе общо взето се получи доста гот така че няма кво да се оплакваме въпреки нашата трагична игра ..
все пак се добрахме до равенство благодарение на моментното отпускане в състава на археологията... за доста голяма част от грубите влизания бях виновен аз така че ако има някой контузен искрено съжалявам
а иначе само за протокола като се прибрах бях с 39.5 по целзий ..
айде успех на готините типове от археологията и се надявам ако успеем да ги видим чак на финала
In vino verittas
Феликс, не знам къде го видя хубавия терен..? - хлъзгаше се и се игра без тъчове.. Но не мога да отреча, че се получи добър мач!...Хубавото време и добрия терен...
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Пораздвижихме се, попоритахме топката. Смятам, че е честно да се отбележи, че археологията играха много по-добре от нас, атаките им бяха на скорост, с хубави подавания и добри изпълнители. Все пак се радвам, че успяхме по някакъв начин да победим, но моралната победа остава за археолозите. Иначе браво на момчетата от нашия отбор за проявения характер накрая.
п.с. По-сериозно накрая археолози, че на турнира моралните победи няма да носят точки.
п.с. По-сериозно накрая археолози, че на турнира моралните победи няма да носят точки.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
колко пари излезе играта на СС? и имаше ли много хора?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- I am weasel
- От дъжд на вятър