Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

Сигурно е гадна,а освен това и валидна ли е още?Аз затова реших да пробвам с английски,та да не се мъча с теми,но ако не се получи(недайси боже!)догодина ще те търся за консултант.
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Аз ще кандидатствам с география + руски ез. Дано ме приемат,щото аз не съм от много търпеливите да издържа 2 КСК 2007 и 2008 :) Така че каквото ще става, ще става тая година! :roll: Успех ти желая maxi.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Maxi все си мисля, че можеш да минеш и без тези курсове, защото ако им гледаш книжките се вижда, че в тях са дали подрибна информация въ всички насоки. Пък и той започна вече и едва ли ще можеш да се запишеш ;)
maxi

Мнение от maxi »

Успех и на вас,мерси за пожеланията!Все си мисля,че късметът играе много основна роля(имам доста яка теория по въпроса,ама е оффтопик) и затова ви пожелавам по-голяма доза от него! :occasion5:
bono
В началото бе словото

Re: Образователни технологии

Мнение от bono »

В началото ходих в образователни технологий, но след това се отказах, защото всичко беше много безсмислено. Когато се отказах бях много отчаян, защото до изпитите оставаха 5 месеца. Но мой причтели ме насочиха към друг учебен център ТАРА (http://www.tarabg.com) и благодарение на тях и специално на Марияна (преподавателката ми по БЕЛ) сега съм студент по право.
Аватар
Fellix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Fellix »

Нз за уроците по БЕЛ в "Образователни технологии", обаче курсовете по математика са върха. :wink:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

И аз знам ,че е хубаво да ида на курс!Ама няма :) И изобщо не се тревожа какво ще стане!
Късмет на всички!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

В началото ходих в образователни технологий, но след това се отказах, защото всичко беше много безсмислено. Когато се отказах бях много отчаян, защото до изпитите оставаха 5 месеца. Но мой причтели ме насочиха към друг учебен център ТАРА (http://www.tarabg.com) и благодарение на тях и специално на Марияна (преподавателката ми по БЕЛ) сега съм студент по право.

ще ме спукаш от смях - та нали Марияна точно в Образователни технологии се е научила на това-онова, да не кажем на съвсем всичко. ОТ имат традиции, опит, мотивация, много добро име, на което държат - и не знам колко стотин сигурно студенти по право и по какво ли още не. Всеки има право на избор - що реши, че ти си човекът дето ще се изявява като последна инстанция по въпроса. Пък и поне да се беше научил да слагаш Й където му е мястото.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Ми то е ясно,че щом човекът е учил право пък сега пак е кандидатстващ,значи не са го изучили много-много в тая Тара( абе това не беше ли някакъв кон?).
bono
В началото бе словото

Мнение от bono »

Не казвам, че Марияна е новаторка, но успеваемостта при нея е почти 100% и не се изявявам като крайна инстанция просто изказвам мнение. А що се отнася до mystery не съм казал, че съм бил студент по право, а все още съм.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Ама душко,ти се оказваш няква много странна птица-хем студент право,хем кандидат-студент журналистика,хем си 11 клас!Ми светни ни и нас останалите тъпаци(щото явно на такива ни правиш!) как точно става тоя номер?
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

И,ако приемеш един съвет- пропуснал си да се разпишеш в биология и физика ( или може би за тия предмети не са ти казали да рекламираш вашия център?)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

mystery и ти ако приемеш 1 съвет не пиши 2 поредни поста 1 след друг в тема, а ги събери в 1 ;)
Иначе защо подценявате учебния център, който Боно препоръча. Просто е по-непознат и затова така се подхожда с негативизъм. ;)
Човек му е допаднал, дават му пари :lol: :lol: :lol: за рекламата и т.н. и т.н. :)
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

OK,приемам съвета за постовете,просто беше "дописване".Едва ли затруднява някого,де!
Относно рекламата - няма лошо,ама поне да е коректна и толерантна.На мен пък силно ми препоръчаха друг център(в който май и Васко ходи!),а Боно ги направи на нищо,въпреки че дамата,която той цитира е започнала кариерата си в бранша точно от там(виж постовете и на Хипо,който се е готвил там и има инфо от първа ръка). Ами някак си е грозничко да плюеш в паничката от която си ял,не мислите ли?
sculli
В началото бе словото

Мнение от sculli »

Аз ходех в Образователни технологии преди две години и с ръка на сърцето мога да кажа, че заради тези курсове ме приеха в СУ. Сега сестра ми ходи там и тя също е страшно доволна. Когато я приемат(а съм сигурна, че нея и всички, които сте на уроци във фирмата и се държите сериозно, ще ви приемат) ще ви се похваля. :lol:
За Образователни технологии мога да кажа само хубави неща. Голяма част от наистина кадърните учителки(по английски, български и география) във вече бившето ми училище преподават там. Съгласна съм, че може да има не особено добри учители. В крайна сметка всяко стадо си има и черна овца, но аз не познавам такива в Образователни технологии. :wink:
Между другото коментарите ви за Кирил Величков малко минаха границите на добрия тон. :roll: Не смятам, че трябва да обсъждате физическите характеристики на човека. 8) Но като цяло сте прави. Той е страхотен преподавател, изключително ерудиран e и е невероятен човек. Който иска да кандидатства с БЕЛ, задължително трябва да се запише при него! Гарантирам ви, че ще научи много.
Мога да ви дам информация и за други учители от фирмата, но коментарът ми стана прекалено дълъг, така че...
Пожелавам на всички кандидат-студенти да се отнесат сериозно към положението си и да осъзнаят, че тази година може да реши живота им. Късмет и бъдете мотивирани и отговорни!!!
Последно промяна от sculli на 27 Фев 2007, 18:33, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”