Поправителна сесия?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Поправителна сесия?
Здравейте. Искам да попитам ще има ли поправителна сесия към края на март/април за Юридическия факултет?
Първа година съм и не съм много наясно. По принцип знам, че поправиките са септември, но
дочух, че в Юридическия имало практика за такава сесия през април. Доколко е вярно? И за всички изпити ли важи?
Благодаря предварително.
Първа година съм и не съм много наясно. По принцип знам, че поправиките са септември, но
дочух, че в Юридическия имало практика за такава сесия през април. Доколко е вярно? И за всички изпити ли важи?
Благодаря предварително.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Това се нарича повишителен изпит, говориш си със съответния преподавател, взимаш си индивидуален протокол и се явяваш за повишаване на оценката по твое желание, но каквато оценка ти пишат от този изпит такава ще ти остане, така че трябва сериозно да се замислиш дали си заслужава да се явяваш и най-важното -дали си достатъчно добре подготвенlanfear написа:Дочух, че съществува и изпит за промяна на оценката,знаете ли подробности по въпроса?
Като птичка в небесата 
sientelo написа:Това се нарича повишителен изпит, говориш си със съответния преподавател, взимаш си индивидуален протокол и се явяваш за повишаване на оценката по твое желание, но каквато оценка ти пишат от този изпит такава ще ти остане, така че трябва сериозно да се замислиш дали си заслужава да се явяваш и най-важното -дали си достатъчно добре подготвенlanfear написа:Дочух, че съществува и изпит за промяна на оценката,знаете ли подробности по въпроса?![]()
Здравей
Става въпрос за това че имам 3 по психология а искам 5 или 6 а таязи троика е поради несправедливост
Също така да те попитам писал си че каквот ти пишат това е но нали е повишителен може ли да ми пишат 2
Ще съм ти много благодарна ако ми отговориш
Ако има и други знаещи по темата да помагат
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами първо да уточня че съм момичеpantera22 написа: Здравейвидях че си взел мнение по въпрос за повишителните изпити . Искам да те попитам как се взима този индивидуален протокл и от къде . Какво представлява и по какъв начин да го взема
![]()
Става въпрос за това че имам 3 по психология а искам 5 или 6 а таязи троика е поради несправедливост![]()
Също така да те попитам писал си че каквот ти пишат това е но нали е повишителен може ли да ми пишат 2или ако не го искарам си ми остава 3 ката
![]()
Ще съм ти много благодарна ако ми отговориш
Ако има и други знаещи по темата да помагат
Като птичка в небесата 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти