Кандидатстудентски курсове по английски език?
Модератор: Boromir
- Nifelheim
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Кандидатстудентски курсове по английски език?
Здравейте, някой има ли идея дали тази година ще се провеждат кандидатстудентски курсове по английски език? И ако може да даде някакви детайли като цена, кога започват и т.н.? Мерси, предварително.
Allah Akbar

курсове по английски
може ли някой да ми каже дали си заслужава да се посещават тези курсове.
-
black-cashmere
- В началото бе словото
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
нали знаеш - всеки казва мнението си, пречупено през собствения му жизнен опит. аз лично влязох без никакви уроци, а да ти кажа и подготовката в училище хич не беше стабилна. две седмици преди изпита реших 10на книжки с примерни тестове, прочетох по два пъти синята граматика на Мърфи и научих какви са изискванията за есето. написах две есета, ама така и не се намери кой да ми ги провери. всичко е индивидуално, предполагам, но специално по езиците курсовете са всичко друго, но не и задължителни.
моят съвет е да наблегнете на граматиката. лексиката, по мои наблюдения, не е проблем почти никакъв (и това не го казвам като човек, дето знае 30 000 думи, примерно). базов набор от 5-6000 + някои по-така са ви напълно достатъчни.
моят съвет е да наблегнете на граматиката. лексиката, по мои наблюдения, не е проблем почти никакъв (и това не го казвам като човек, дето знае 30 000 думи, примерно). базов набор от 5-6000 + някои по-така са ви напълно достатъчни.
-
black-cashmere
- В началото бе словото
-
black-cashmere
- В началото бе словото