ПОДПИСКА - Не на античовешката пропаганда!
Модератор: Плазмодий
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ПОДПИСКА - Не на античовешката пропаганда!
Омръзна ли ви да четете послания, призоваващи към геноцид, насилие, масови убийства и прочие социални извращения? Смятате ли, че на интелектуално недораслите членове на обществото трябва да се изключи микрофона? Тогава сложете своя символичен подпис тук. Нека покажем, че все още хората могат да мислят разумно и да решават проблемите си без насилие!
Не, аз няма да кажа "смърт на всички гореспоменати". Всеки човек има право на мнение и позиция, но свободата на всеки индивид се простира дотам, откъдето започва свободата на другия, като желателно е териториите да са равни.
Аз искам да се забранят и наказват всякакви изказвания, открито призоваващи към омраза и насилие на расова, религиозна, национална, социална или каквато и да е основа:
1. Виктор Владев, (pora_e_priqtel)
Не, аз няма да кажа "смърт на всички гореспоменати". Всеки човек има право на мнение и позиция, но свободата на всеки индивид се простира дотам, откъдето започва свободата на другия, като желателно е териториите да са равни.
Аз искам да се забранят и наказват всякакви изказвания, открито призоваващи към омраза и насилие на расова, религиозна, национална, социална или каквато и да е основа:
1. Виктор Владев, (pora_e_priqtel)
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз мисля разумно и не признавам насилието, но уважавам правото на всеки да изказва гласно мнението си, а не само да го има. защото ако днес забраним на тези хора да говорят, утре може да забраним и изказванията на природозащитниците, примерно - все пак не всички споделят техните идеи
или пък да заклеймим кампаниите срещу тютюнопушенето, понеже пушачите са повече от непушачите и по този начин се ограничава тяхната свобода..
за "интелектуално недораслите" които пропагандират за насилие и дискриминация - просто народът сам трябва да "съзрее" и да престане да им обръща внимание, тогава проблемът ще се реши сам
както се казва - "да беше *** да ви го набием, ама то - акъл!" насила не става
ако подписката е за изразяване на недоволство - да, съгласен съм. но според мен забрани не трябва да се налагат
за "интелектуално недораслите" които пропагандират за насилие и дискриминация - просто народът сам трябва да "съзрее" и да престане да им обръща внимание, тогава проблемът ще се реши сам
ако подписката е за изразяване на недоволство - да, съгласен съм. но според мен забрани не трябва да се налагат
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
борим се с вятърни мелници 
2. Александър Божанов, (Tripio)
2. Александър Божанов, (Tripio)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Веднага давам пример: изказвания от рода на "циганите на сапун", "турците под ножа", "айде да избием всички гърци" и т.н.
^
Това не е просто изказване на лично мнение, това е призив към публиката да подкрепи евентуален геноцид или друг вид насилие. Това не се толерира в никое демократично общество. Освен това никъде няма съвършена демокрация - винаги има ограничения - ето едно от тях.
Който се чувства засегнат нека прочете правилата на форума, с които е декларирал, че се съгласява при регистрацията си.
^
Това не е просто изказване на лично мнение, това е призив към публиката да подкрепи евентуален геноцид или друг вид насилие. Това не се толерира в никое демократично общество. Освен това никъде няма съвършена демокрация - винаги има ограничения - ето едно от тях.
Който се чувства засегнат нека прочете правилата на форума, с които е декларирал, че се съгласява при регистрацията си.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Докато подобни изказания биват ограничавани, наистина няма реална опасност те да бъдат приведени в действие. Когато обаче хората видят, че подобни лозунги се тръбят безнаказано, тогава вече много от тях ще изпаднат под тяхното въздействие. Вярвам, че не искаме това да се случи.
Ъъ.. инспекторе, кое било това нещо, което се поддържа едновременно и от ционизма и от ислямския фундаментализъм?
Ъъ.. инспекторе, кое било това нещо, което се поддържа едновременно и от ционизма и от ислямския фундаментализъм?
И двете идеи не преливат от любов към християните. И двете искат Близкия изток чист от християни. И двете идеи щедро преекспонират всяко по-откровено изказване срещу тях като "антисемитизъм" или "неонацизъм" в единия случай или "западна провокация" и "повод за джихад" в другия.pora_e_priqtel написа:Ъъ.. инспекторе, кое било това нещо, което се поддържа едновременно и от ционизма и от ислямския фундаментализъм?
А ето ви една тема за размисъл - има ли нещо обидно, дискриминационно или уотевър в изречението - "Циганите на Сатурн". Ха да ви видя сега.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: