Благодаря предварително
Въпросче относно КСК 2008....
Модератор: Boromir
-
~Evredika~
- В началото бе словото
Въпросче относно КСК 2008....
Здравейте всички настоящи и бъдещи студенти в СУ. Позволих си да се регна заради изключително наболяла тема в семейството, а именно кск. В момента съм 11 клас и от другата седмица почвам курсове по история към СУ. Притеснява ме обаче въвеждането на тестове на други места (УНСС, Варна и др) и с това е и свързан въпросът ми. Има ли вероятност тестове да бъдат въведени и в СУ през 2008? И дали ще ми бъде полезна информацията от този курс, ако реша да кандидатствам с тест. Как да намеря учител, който да ми даде подходяща подготовка за теста?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Вдруг каснемся друг друга и выключим свет....а небо решит что нас нет.... Так что просто танцуй... забудь что я здесь....
МО 1-ва група
МО 1-ва група
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
че после верно 
и аз мисля че няма да има тест в СУ скоро, т.е. близките 5 години
и аз мисля че няма да има тест в СУ скоро, т.е. близките 5 години
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
~Evredika~
- В началото бе словото
- ^LadyDeath^
- В началото бе словото
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
абе я стига тъпи теми ще ви доиде и вашия ред
ткака че тема "КСК 2008 2009 2010 2011 ......" няма смисъл да пускате щото никой не знае какво ще стане .... а това че ви мързи да се поровите в саита на СУ или нямате пари да си купите справочник за кандидат студента 2007 си е ваш проблем 
на 24ти започва ебанта