Така и така обаче следя всичко та едва ли ще ми е прблем да говоря/пиша за нещо, което не сЪм го очаквал
Курсове по журналистика?
Модератор: Boromir
Сигурно е така, но просто някой теми от тези, който изброи - не са актуални и няма смисЪл да си ги включвам като вЪзможни 
Така и така обаче следя всичко та едва ли ще ми е прблем да говоря/пиша за нещо, което не сЪм го очаквал
Последно промяна от vasko на 17 Яну 2007, 19:52, променено общо 1 път.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ееее, ама вие бъдещите зайци все разбрали - недоразбрали.
Темите, които ги видя на предишната страница съм ги писала на 3-ти август 2006г. - били са МНОГО актуални тогава. Нарочно ги публикувах, за да ви убедя, че може и да не се падне това, което си мислите, че е актуално...whatever!
Темите, които ги видя на предишната страница съм ги писала на 3-ти август 2006г. - били са МНОГО актуални тогава. Нарочно ги публикувах, за да ви убедя, че може и да не се падне това, което си мислите, че е актуално...whatever!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Правопис, момче, правопис.vasko написа:Сигурно е така, но просто някой теми от тези, който изброй - не са актуални и няма смисЪл да си ги включвам като вЪзможни
НякоИ, коИто, изброИ. Какво е това "й" навсякъде???
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
fragile. според мен въпросът за темите не е само до актуалност, но би трябвало да се търси и някаква златна среда. Темите за досиетата, изборите и изобщо политически "спречквания" могат да доведат до крайност и са твърде политизирани, може да има кандидат-студенти с крайно леви или крайно десни убеждения, а това по принцип не трябва да бъде пречка, защото всеки има право да решава за себе си.
Аз лично залагам най-вече на проблема с медиците ни в Либия, въпроси относно бъдещето ни в ЕС, а и темата за реалити шоутата е актуална. Сетих се и за проблемите около Иракли и "Натура". Аз така виждам нещата...
Аз лично залагам най-вече на проблема с медиците ни в Либия, въпроси относно бъдещето ни в ЕС, а и темата за реалити шоутата е актуална. Сетих се и за проблемите около Иракли и "Натура". Аз така виждам нещата...
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Да продЪлжиме диалога 
На курса в СУ по литература се появи и човека, който явно гледа за грешките в текста. Той каза, че миналата година на Далчев понеже повечето хора са се изненадали много от автора и темата и са се хванали в спасителната думичка "спасение". Той почна да разправя как понеже повече са били изненадани и са писали неща от сорта на примерно как човека х спасява човека ъ от удавяне или от нещо друго. Той заяви, че есетата им били добри, но ако са на журналистическа тематика, иначе не били високо оценявани на изпита по литература.
И след това встЪпително слово се чудех правите ли разлика в текста ви относно този по литература и евентуално този по журналистика

На курса в СУ по литература се появи и човека, който явно гледа за грешките в текста. Той каза, че миналата година на Далчев понеже повечето хора са се изненадали много от автора и темата и са се хванали в спасителната думичка "спасение". Той почна да разправя как понеже повече са били изненадани и са писали неща от сорта на примерно как човека х спасява човека ъ от удавяне или от нещо друго. Той заяви, че есетата им били добри, но ако са на журналистическа тематика, иначе не били високо оценявани на изпита по литература.
И след това встЪпително слово се чудех правите ли разлика в текста ви относно този по литература и евентуално този по журналистика
- fragile
- Писаружяк
Едното е зубрене, другото - прекрасна възможност за изява на най-оригиналното и безумното, извлечено от дълбините на обрулената от житейски мъки 18-годишна млада душа.
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ти да не си от типа хора дето не пропускат олимпиада, независимо по какво е ?
(познавам такива щото...)
ако отговорът е НЕ, прави ти чест дихотомния(
брей кви думички знам
) интерес към математиката и литературата!
пп: любимата ми реплика:
-В събота съм на олимпияда!
-Хм, по какво?
-Ами в събота ще разбера.
ако отговорът е НЕ, прави ти чест дихотомния(
пп: любимата ми реплика:
-В събота съм на олимпияда!
-Хм, по какво?
-Ами в събота ще разбера.
Re: Курсове по журналистика?
Аз ходя на курсове в учебен център ТАРА http://www.tarabg.comпо БЕЛ, но отделно ме готвят и за журна ... оста добраРайков написа:Има ли такова джувотну подготвящо за изпитите, че една позната ме помоли да проверя?
Ще съм много благодарен, ако някой, който е ходил на такива мероприятия ми даде координатити за връзка.