Циганска работа :))

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: А всъщност защо не харесвате мангалите? Заради тях си, защото така сте научени или защото ги харесват хора и организации, които вие не харесвате? Аз, май и заради трите причини...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Що ли не заключа поредната расистка тема...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ми заключи онази за Азис! :lol:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ма тва не е расистко бреее :(
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Като ни осъдят после, ще видиш. Модераторите и администраторите са отговорни за всичко, което се пуска тук. Имаше някъде тема по тоя въпрос. Не носи отговорност авторът на темата, а модератори и администратори...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Ако пишем, че са гот, не обиждаме ли всички други, за които не сме казали такава лъжа? :shock: А като обсъждаме блондинки, жени, мъже - това не е ли дискриминация по тази крайно рестриктивна логика? :? Освен това питам защо не ги харесваме, а не изказвам мнение, че не са за харесване. :roll: Ако кажа "българска работа" - това дискриминация ли е? :wink: А ако съм самият аз мангал? :lol:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе аз си мисля че можем да дискутираме темата без да намесваме расизма. Ники ги пусна тия работи единствено с цел да се пошегува, пък ние добродушно да се посмеем :lol: онова за метълите неслучайно го дадох за пример (хаха споко Юле аз не се засягам толкова лесно, пък и някои неща си бяха много верни) - човек трябва да се научи първо да се смее на себе си, както викаше един познат, за да може да се смее на другите или поне заедно с тях :wink:

Жокер, аз обаче не виждам някой да е писал в тая тема, че не харесва.. айде, да ги наречем "ромите" :) дай да не го обръщаме на поредната хейтърска тема, щото верно админите и модераторите са малко или много отговорни за тва което пишем..

едит: тоя пост го писах едновременно с горния твой, така че все пак да ти отговоря - ами не мога да кажа че не харесвам циганите като цяло. за мен те са си хора, и като такива не са кой знае колко по-лоши от евреите, негрите, американците, китайците, арабите или германците. просто има добри, има лоши. познавам лично някои роми, и повечето от тях са много разбрани в някои отношения - да, може да живечт в катуни, да карат каруци, да не се къпят, да раждат по 10+ деца, да крадат понякога, но все пак ми се виждат по-цивилизовани и културни, дори по-дружелюбни, от много голяма част от "чистите" българи. има обаче и много престъпници сред циганите, предполагам щото масово нямат образование и не могат (или не искат) да си намерят работа. а дали не е по-добре циганин да ти открадне 10 лева, отколкото разните политици, мутри и некви подобни да си точат редовно от твоя джоб?

и за да поддържаме градуса на шегата, поздрав за всички с "Бай Мангау" на Братя Мангасарян 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Arti
От дъжд на вятър

Мнение от Arti »

От тази тема могат да се изкарат поне 3 поста, в които си личи явна дискриминация към циганите (сама по себе си думата не е обидна). Лафовете в началото са свежи и ако се разглеждат единствено в кръга на шегата, няма проблем. Същото важи и за вицовете за блондинки, стари моми, тъщи, арменци, евреи и каквито има още. Всеки има право да харесва или не харесва другите, но е добре да не си личи негативното му отношение към тях. Лафът "Българска работа!" не го одобрявам особено.
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Jujulita написа: Иначе. Израснах в расистки клас :) Чак преподавателката по Свят личност накрая започна да нарича ромите "цигани"...
Ми то "цигани" не е обидно название. Не знам защо самите цигани се обиждат, когато ги наричаме така. Те помежду си и цигани и мангали се наричат, ама други явно не може да ги наричат така :P
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Те не се обиждат. ЕС се обижда... :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Еми тогава много им здраве! Ти да не отговаряш пряко пред онзи Барозо? :shock:
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Има ли значение пред кого отговарям, след като съм ОТГОВОРНА за това, което се случва тук. Дори пред съвестта ми да е!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? И твоето не е лесно! Да пазиш мангалите.... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”