Химически факултет...!

Подфорум към Факултета по химия и фармация
Публикувай отговор
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Химически факултет...!

Мнение от KitKatChunky »

Здравейте! Интересно ми е да разбера кои от форума са от Химическия факултет. Да си говорим за ежедневието там и въобще да си помагаме и обменяме информация :blob4: :D :thumbright:
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

Мдааа явно няма никой от Химическия факултет в този форум...,но по-вероятно е да няма време да се влезе хах. :) То от толкова учене наистина няма време :mrgreen: :toothy7: Все пак ще се радвам ако някой се сети ... :thumbright:
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Има комший от фми :lol:
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

Ами много се радвам комши :D Как мина сесията при вас ?:) Както винаги в Химическия всичко беше драматично...цедката е много ситна и май няма всички да успеят да я преминат :lol:
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

ахм и при нас беше ситна цедката, но ние успяхме да се мушнем :P
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Има комшии от Лозенец :lol:
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

айде...да отсрамя химическия....аз съм там всеки ден без почивните хаха;)
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

neycheva87 написа:айде...да отсрамя химическия....аз съм там всеки ден без почивните хаха;)
И аз съм всеки ден....дори седя до 19-19:30 часа! :D Няма начин ...химията си е сложна наука :twisted:
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Ти кой курс си? Каква специалност си?
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

Втори курс съм! Специалност ХИМИЯ :)
Ами ти ...кой курс си ?!:)
Направих тази тема с цел да си помагаме,защото в началото на курса едно момиче,което сега е трети курс,ми даде наистина ценни съвети...които ми помогнаха изключително много :twisted:
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Аз съм първи курс, специалност - Компютърна химия...:) за съвети - аз не съм получавала кой знае колко много от другите...
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

neycheva87 написа:Аз съм първи курс, специалност - Компютърна химия...:) за съвети - аз не съм получавала кой знае колко много от другите...
Не си получавала съвет,защото не си питала :) То вече е малко късно ,но все пак...Как мина сесията при теб?Успешна ли беше ?
:wink: Аз мога да се похваля,че се справих...три 5-ци и една 6-ца :) ,а първи курс бях пълна скръб :D,не че не си бях взела всички изпита обаче едвам избутах.Сега май вече свикнах да уча :P
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Интересна ли е компютърната химия като учене? Защото като звучене специалността е много интересна, но трудно вързвам двете думи в един израз :). Аз уж съм си харесала да я пробвам нея евентуално, но ако можете да ми дадете малко повече информация "отвътре" ще съм много благодарна :)
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

аз пък имам 2-ка егати тъпотията.по ядрена енергетика обърках смеските и се получи имплозия хахаха
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

е аз имам 6 ... по всичко:)...а иначе за това какво учим - от тук малко, от тук още малко. Неорганична химия караме с чистата химия:) при Тодоровски сме, страхотен е ;), по математика учихме за интегриране и диференциране първия семестър, като една седмица имахме упражнения на компютри - решавахме чрез Mathematica i SigmaPlot. Сега учим матрици, вектори, като вискчо чрез Mathematica. Физиката я взехме за един семестър и бяхме при Виктор Иванов. Страхотно преподава, супер много доволна съм от него. А да по математика на лекции ми беше К. Данов и от него съм много доволна, на упражненията ни е Славка Чолакова и тя е страхотна. А по химия на упражнения сме при Димитър Димитров и той е добър:) По физика на упражнения ми беше Евгения Рахова - и от нея съм супер доволна. Имахме някакви други часове - ПНИ, където като цяло учихме офис пакета на Майкрософт. Друго....а да химична информатика, която е полезничка при Милен Богданов :) Сега втория семестър имаме освен химията и математиката имаме и програмиране и почнахме със C++, имаме и също така и СОД, където за напред ще видим какво ще учим, при Цаковски съм:)
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”