Здравейте!
Искам да попитам - ако си завършил семестриално някаква специалност в друг университет можеш ли да кандидатстваш директно за магистратура в СУ ?
А евентуално за бакалавър, но без кандидатстудентски изпит?!
Благодаря Ви!
Кандидатстване за магистър
Кандидатстване за магистър
"Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си! "
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Крематори добре го е казала
Само да уточня, че освен, че са по-продължителни, магистратурите от "друго професионално направление" ще имат за вход изпити върху материала от съответната си бакалавърска степен, както вече "вътре" се изучават неща, базирани в огромна степен на нея. Така че с две думи- трябва мноооогоооо да четеш! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Ами до сега съм чела достатъчно много и не мисля, че друго "мноого четене" ще успее да ме уплаши...
Колкото и да е четенето не ми се вярва да е като предишното
(става дума за ветеринарна медицина, която за съжаление се оказа доста по-гадна и тежка от хуманната)
Все пак мерси за предупрежденията
Все пак мерси за предупрежденията
"Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си! "