правилно!THE_PARASITE написа:На който не му харесва тук - ДОВИЖДАНЕ !!!
живеене в София?
Модератор: Плазмодий
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аве верно като някой не се кефи на на6ия град ,какво прави тука-смисъл хубаво у4и -да ,ама много после остват тука да си живеят/принципно нямам против-всеки си има избор/ ама това дето ме дразни е,4е постоянно я оплюват,а в съ6тото време си живеят тука..
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не искам да оставам. Дори не знам дали ще успея да си събера нервите и да изкарам магистратура тук. Ако не успея - ще си остана прост бакалавър. Надявам се да се върнем в Пловдив. Ако не, ще преживея и в Етрополе да живеем. Но в София в никакъв случай. Не е за мен. Много нерви се трошат тук, много нещо. Предпочитам някое по-спокойно място.
Имам чувството, че във всеки втори пост все за Пловдив лелечиш.Crematory написа:Не искам да оставам. Дори не знам дали ще успея да си събера нервите и да изкарам магистратура тук. Ако не успея - ще си остана прост бакалавър. Надявам се да се върнем в Пловдив. Ако не, ще преживея и в Етрополе да живеем. Но в София в никакъв случай. Не е за мен. Много нерви се трошат тук, много нещо. Предпочитам някое по-спокойно място.
Silence tells me secretly Everything!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Даммм...наистина не е Виена, но без проблеми може да претендира за една значителна красота, сред европейските си съградя(това е като събратя, ама за градовете).Все пак, който живее тук от дълго време, ще не ще, се съобразява и започва да дири чара на града в архитектурата и малкото останали чисти места.По едно време толкова ми хареса София, че сега наистина мога да кажа, че си обичам града.По-специално центъра и старите квартали.Разхождайте(важно е да става пеш), когато е хубаво времето и вместо да гледате нон-стоп да не настъпите, някое кучешко ЛАЙНО, разгледайте фасадата на сградите и се замислете, дали няма да са много хубави, ако се реставрират(често, само козметично).Според мен човек започва да обича града, като го опознае и прояви малко фантазия.Pu написа:Ох, София... Не ме радва особено. Интензитет, възможности, хубу има ги, но е толкова отчайващо грозен град. Толкова грозен, че причинява физическа болка, ако решиш да го поразгледаш. Тук бих работила, но в никакъв случай не бих живяла с кеф. Абе където и да се установя, ще се погрижа да е сред сравнително спокойствие и много липи. А, и достатъчно чист въздух, че да им усещам аромата през юни
п.п.Сещам се за още един пример, ами ако всички паркирани коли в центъра изчезнат по подземните гаражи, улиците и площадите се изчистят и гигантските бетонени саксии и ред такива простотии, просто се подредят и пооправят, няма ли да стане Много по-красив града?
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка: