Харесва ли ви храната и хигиената в "мензите"

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

Мензата е велика, само това ще кажа.
Аре стига с претенциите. За левче първо, второ и трето + хляб. Тва са 30 с'тинки на манджа. Те ако ще вода и сол да слагат и да варят, пак по-скъпо би трябвало да излезе. Пък се едно в тея пици не се знае дали не скачат хлебарки, преди да ги метнат в пещта, нали? Ама пицарията изхранва 100 човека, примерно, а мензата - 1000.
Ако на някой му се струва ужасна тая храна, да я даде на сомалийските деца, да види как ще им светнат очите. Тъй че аре без капризи, моля ;)
Viva la Revolucion!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Che_Guevara написа:Мензата е велика, само това ще кажа.
Аре стига с претенциите. За левче първо, второ и трето + хляб. Тва са 30 с'тинки на манджа.
Те ако ще вода и сол да слагат и да варят, пак по-скъпо би трябвало да излезе. Пък се едно в тея пици не се знае дали не скачат хлебарки, преди да ги метнат в пещта, нали? Ама пицарията изхранва 100 човека, примерно, а мензата - 1000.
Ако на някой му се струва ужасна тая храна, да я даде на сомалийските деца, да види как ще им светнат очите. Тъй че аре без капризи, моля ;)
Хехе...хехе.... 8)

Хехе...

Така те карат да мислиш, Любо...така те карат...но, че не си прав - не си прав! :wink:

(...че не е велика - не е...че не 1лв - не ... ) :D :D :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

вчера за първи път слязох в мензата и честно казано бях озадачена-за 1 лв. можеш да се "наплюскаш като свиня" както викаше една френдка :lol: та то 1 сандвич навън струва повече :? а относно храната-имаше и неща,които стават за ядене,зависи какво си избереш,поне имаше голям избор и за първо,и за второ,и за трето :) специално аз-дето ми прилошава от мазно-щом нямам оплаквания значи не е толкова лошо :D е,имаше и неща от които ме побиваха тръпки само като ги погледнех де :lol:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз също съм адски придирчива към храната, но досега в Мензата уцелвах свестни неща, които си ги изяждах като съвестно прасе. :) Не е толкова лошо, наистина зависи какво си избереш. А и цената е адски приемлива. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аз искам да направят VIP (ако мога така да се изразя :lol: ) меню за 3лв, примерно. :lol: :lol: :lol: Просто ако използваха малко по-добри продукти бих дал повече пари и наистина бих ял там :)
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Текстът и съпътстващите го емотки показват същността на моето мнение! Това, че не си го открил (което ме съмнява, тъй като подозирам, че в мнението ти е намерило отражение коментарът ми в друга тема), не ти дава основание да ме обиждаш!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Храната в мензата не е от най-вкусните,но пък за 1лв какво повече може да искаме.В стола до моя факултет(стопанският) храната е много добра,но за мен най-добрият стол е този на Натфиз на Славейков.Храната там е много вкусна,всичко е много хигиенично,все едно си в някаква "квартална кръчма" :D
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Аватар
Che_Guevara
От дъжд на вятър

Мнение от Che_Guevara »

jantex написа: Хехе...

Така те карат да мислиш, Любо...така те карат...но, че не си прав - не си прав! :wink:

(...че не е велика - не е...че не 1лв - не ... ) :D :D :D
Нали... гадни промиватели на мозъци... само ме хрантутят с дробчета, мусакички, оризчета, кюфтенца, картофени яхниийки и ми променят ценностната система. Дано се осъзная докато не е късно! :roll:
Viva la Revolucion!
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

Хора, има един много як стол до стадион Академик - там готвят прекрасно, просто съм очарован :) Вярно е, че е малко по-скъпо, но определено си струва! Отсега нататък само там ще ям! Даже и биричка може да си вземеш :lol:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Намирам за редно щом ни казваш за такъв як стол, да ни обясниш как точно да стигнем до него. :;)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

fan4battle написа:Намирам за редно щом ни казваш за такъв як стол, да ни обясниш как точно да стигнем до него. :;)
Подкрепям този пост с всички възможни крайници !!!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

fitilcho написа:Хора, има един много як стол до стадион Академик - там готвят прекрасно, просто съм очарован :) Вярно е, че е малко по-скъпо, но определено си струва! Отсега нататък само там ще ям! Даже и биричка може да си вземеш :lol:
Само дето менюто е ЕДНО и нямаш избор :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

Намирам за редно щом ни казваш за такъв як стол, да ни обясниш как точно да стигнем до него. :;)
По карта можеш ли да се ориентираш? Ето го!Намира се близо до Плиска и блоковете на 4ти километър. Фактически слизаш на Плиска, тръгваш към спирката на 4ти км, свиваш наляво по Христо Чернопеев, вървиш надолу, и до стадион Академик се намира! Няма начин да не го видиш, а и все може да питаш някого!

Bon apetit!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”