Етнология 1 отправя предизвикателство за контрола.
Модератори: ники, Methuselah
-
smeshko
- Паисий
Етнология 1 отправя предизвикателство за контрола.
Етнология 1 желае противник за двубой в четвъртък. Хора много ви се моля не се правете сесията мина всички преминахме успешно в новия семестър и искрено се надявям някой да се отзове !
In vino verittas
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Ние по-принцип можем да играем....но точно в четвъртък сме на лекции от 9 до 17:00.Аз като нищо, без никакви угризения няма изобщо да ида на даскало тогава, но нзм дали и другите от отбора ще направят като мен....Утре ще мога да ти кажа дали евентуално ние ще можем да се съберем за четвъртък.
P.S. Ако междувременно някой друг отбор се навие със сигурност, направо си уреждайте мач с него.
P.S. Ако междувременно някой друг отбор се навие със сигурност, направо си уреждайте мач с него.
- Mauricio87
- В началото бе словото
- I am weasel
- От дъжд на вятър
-
smeshko
- Паисий
приложната математика аз предлагам ако можете и не ви се ходи на лекции към 11 пред су ма то пък е някъв крив ден и точно поради тази причина може да отидем на спортна софия
което е хубав вариант ,ако можете за 11 казвайте
иначе ако не стане мене и за 9и30 не ми е проблем ама нз дали другите форума ще се съберат ,а пък археолозите
в четв ние имаме няква незначителна лекция по археология и с удоволствие ще я пропуснем
в четв ние имаме няква незначителна лекция по археология и с удоволствие ще я пропуснем
In vino verittas
- ZdrafQueZzZz
- Драскач