Изборни дисциплини
Модератор: sientelo
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Изборни дисциплини
Крайният срок за записване е 4 март - това е ясно. Но мога ли да запиша само един предмет, който ми дава 2 кредита,като за моята специалност (Информатика 1ви курс) ми искат 2.5 кредита?
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Ami da de... To imenno tozi praktikum mi nosi 2ta kredita, no za moita specialnost mi iskat 2.5 kredita vtoria semester. Triabva li da zapisvam o6te ne6to? No dori i da triabva programata mi e taka napravena 4e niamam svobodni 4asove v dnite kogata disciplinite koito stavat za 1vi kurs Informatika imat lekcii/praktiki.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Да.
В учебния план при нас е посочено точно колко кредита трябва да се вземат от избираеми всеки семестър.
Но не е посочено примерно 12 кредита колко избираеми означава
Преди мислех, че един избираем, 15 часа = 3 кредита, обаче се оказва, че не е баш така, защото имаме избираеми, които въпреки, че са 30 часа, носят 4 (а не 6) кредита, както и избираеми, които са 15 часа, но носят 2. Очевидно логиката не е толкова проста 15=3, и пак не е ясно.
Та исках да кажа, вижте си в учебния план колко ви искат
В учебния план при нас е посочено точно колко кредита трябва да се вземат от избираеми всеки семестър.
Но не е посочено примерно 12 кредита колко избираеми означава
Преди мислех, че един избираем, 15 часа = 3 кредита, обаче се оказва, че не е баш така, защото имаме избираеми, които въпреки, че са 30 часа, носят 4 (а не 6) кредита, както и избираеми, които са 15 часа, но носят 2. Очевидно логиката не е толкова проста 15=3, и пак не е ясно.
Та исках да кажа, вижте си в учебния план колко ви искат