Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Абе хора що се съмнявате бре. Аз завърших 2006 следователно имам диплома! Диплом в която си погледнах как са ми оценките въпреки че съм сигурен че се изчисляват до стотни. Даже по физика оценката в дипломата ми е 4.67 ама не помня кви оценки съм имал през годините, но това не е важно. Оценките се изчисляват средмо аритметично от последните 4 години и така ви влизат и в бала после!!!
хаха, сигурно е забавно да си отвориш дипломата и..."А, иненада! "
пп: при мен ще е донякъде така...cool_girl, ех да ти имам късмета с 6тиците(бе вие химия и физика нямате ли в тва училище?!)
Така ми се намалява успеха ако се закръглят и особено по литература ще спадне на 5, тъй като имах проблеми с една госпожа в 10 клас и тя ми писа 4-ка,а не помня в 9 колко съм имал.
Иначе е още по-забавно през всичкото време да си си мислил, че ще имаш 6 по литература в дипломата и по 1 време да разбереш, че
ще имаш 5 или 5,25
Еми кво толкова както беше споменато миналата година предварителния по история беше на 21 а моя бал беше на същата дат яко. Отиох видях ква е темата (Църковано национална борба на българите през Възраждането) знаех че нема да напиша много и почнах да се приготвям ментално за бала е... го и изпита и все пак изкарах 3!!!
ballbi написа:Еми кво толкова както беше споменато миналата година предварителният по история беше на 21, а моят бал беше на същата дата яко. Отиох видях ква е темата (Църковано национална борба на българите през Възраждането) знаех че нема да напиша много и почнах да се приготвям ментално за бала е... го и изпита и все пак изкарах 3!!!
Колко ми е познато само...
Само че аз по ирония на съдбата влязох с оценката именно от този изпит.
Хмм..така сега гледам още не са конкретизирали датата за изпитите по литература и история...само предварителния се знае...Въпреки че ми остават 3-4 месеца до изпитите съм се панирал още от сега..Пълен дънер съм по литература , а по история явно ще се наваксва с яко зубрене...Още от сега ми е крив света..кво да се прави...