КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

пп: Cool_GirL, спокс и аз съм само в два града :wink:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Аз пък съм само в един в град и само в един университет (познайте кой.... :) ) А освен това имам си две специалности "на сърцето" и ако не ме приемат ... Е тогава ще го мислим :lol:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Ena`` написа:Бълг. ез. + Математика + Литература
Бълг. ез. + Математика + История.
Tая математика за бълг. език + литература я НЯМА. Така може да се кандидадства за журналистика и мас медии.
Иначе и аз главно сега повече се подготвям за теста, защото е по-близо - на 14 април. След въпросната дата ще имам достатъчно време да развивам купища теми и да съм на 6 за изпита в СУ ;)
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Вие какво - отделно ли се готвите за литературата в СУ и УНСС? Според мен, ако сте си чели произведенията и темите, теста не би трябвало да е труден...поне моите теми са такива - с много информация...единственото странично евентуално са автобиографиите на авторите... :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Да ;) Защото за УНСС искат повече терминология,а не да се разптростреш в/у творчеството на даден автор.
п.п. Дажев книжката им за литература видях въпроси на факти, на които не съм обръщал внимание ;)
Само дефакто подготовката по бълг. език ще ми се застъпи, защото все там ще има въпросче относно грешки и с г-жата ми по литература ще ми даде няколко частни урочета в/у български за да съм в топ форма ;)
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз пък решавам тестовете успешно без кой знае каква странична подготовка... явно темите и преподавателите ми са добри...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Corlic написа:Аз пък съм само в един в град и само в един университет (познайте кой.... :) ) А освен това имам си две специалности "на сърцето" и ако не ме приемат ... Е тогава ще го мислим :lol:

Така е много кофти аз бях така миналата година с 2 предмета само в СУ. И след като пиша сега в КС теми нали се сещате хах. Един съвет хора В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ИЗПИТИТЕ!!! За момчетат нищо под 4.50 не ви устройва (освен ако не кандидатствате за Педагогика :lol: ). Аз изкарах 4.30 на историята и никъде не влезнах (ня бях писал педеагогика разбира се ). Аре успех :!: :D
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

4.30 хм.. Зависи колко имате в дипломата,мнооого зависи 8)
Изображение
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Еми 6 по история 5.50 по литература 5.70 по английски
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Е как ще имаш 5,5- в дипломата по литература и 5,70 по английски :lol: :lol: :roll: :roll:
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

еми лесно по литература 2 години имам 5 и две години 6.!!!
а по английски 3 години6 и една 5 и става 5.75 (извинявам се за грешката) Еййй чак ме накара си извада дипломата за да се уверя. Малко уважение :shock:
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Е аз що знам, че се пишат кръгли числа :? :lol: :lol: :lol:
/ме в шок
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Еми грешно знаеш бате. то така ако беше егати . яко ама не
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

vasko, TimShel_Girl, още не съм си купила книжката на УНСС по лителатура. Можете ли да ми кажете, дали в изпита влизат всички произведения от 9 до 12 клас или само 11-12... :roll:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Само 11-12 клас.
Я само да вземеш отношение по това за мини разговора ни с ballbi
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”