КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
Tая математика за бълг. език + литература я НЯМА. Така може да се кандидадства за журналистика и мас медии.Ena`` написа:Бълг. ез. + Математика + Литература
Бълг. ез. + Математика + История.
Иначе и аз главно сега повече се подготвям за теста, защото е по-близо - на 14 април. След въпросната дата ще имам достатъчно време да развивам купища теми и да съм на 6 за изпита в СУ
- TimShel_Girl
- Драскач
Вие какво - отделно ли се готвите за литературата в СУ и УНСС? Според мен, ако сте си чели произведенията и темите, теста не би трябвало да е труден...поне моите теми са такива - с много информация...единственото странично евентуално са автобиографиите на авторите... 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Да
Защото за УНСС искат повече терминология,а не да се разптростреш в/у творчеството на даден автор.
п.п. Дажев книжката им за литература видях въпроси на факти, на които не съм обръщал внимание
Само дефакто подготовката по бълг. език ще ми се застъпи, защото все там ще има въпросче относно грешки и с г-жата ми по литература ще ми даде няколко частни урочета в/у български за да съм в топ форма
п.п. Дажев книжката им за литература видях въпроси на факти, на които не съм обръщал внимание
Само дефакто подготовката по бълг. език ще ми се застъпи, защото все там ще има въпросче относно грешки и с г-жата ми по литература ще ми даде няколко частни урочета в/у български за да съм в топ форма
- TimShel_Girl
- Драскач
Corlic написа:Аз пък съм само в един в град и само в един университет (познайте кой....) А освен това имам си две специалности "на сърцето" и ако не ме приемат ... Е тогава ще го мислим
Така е много кофти аз бях така миналата година с 2 предмета само в СУ. И след като пиша сега в КС теми нали се сещате хах. Един съвет хора В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ИЗПИТИТЕ!!! За момчетат нищо под 4.50 не ви устройва (освен ако не кандидатствате за Педагогика
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: