ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
В понеделник ще отида в 8-9 сутринта и ще видя дали е излязла такава. Би трябвало. До четвъртък със сигурност нямаше. Ще кача информацията възможно най-бързо в блога на нашата специалност
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
При нас вече се намери услужлива колежка, която да си направи труда да ни осветли по въпроса за програмата. Браво, Кали!!!
Честно казано, като я видях, подскочих. Мислехме, че ще имаме един сжободен ден поне, а то кво се оказа - лекции всеки ден, само следобед, а в четвъртък сме до 8, в петък - до 7. Да са живи и здрави съставителите, майките им и всички роднини по женска линия, за които стигнат силите на колегите, защото съм сигурна, че всичките ще са на моето мнение.
Честно казано, като я видях, подскочих. Мислехме, че ще имаме един сжободен ден поне, а то кво се оказа - лекции всеки ден, само следобед, а в четвъртък сме до 8, в петък - до 7. Да са живи и здрави съставителите, майките им и всички роднини по женска линия, за които стигнат силите на колегите, защото съм сигурна, че всичките ще са на моето мнение.
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Nuc
- От дъжд на вятър
ей човек за 2 дена да ви остави и сте изписали маса постове... та за програмката.. ми аз я видях вече.. има дни които сме от 13.00 до вечерта късно има и такива дето сме сутринта ама няма кво да се оливам неска ще я видите всички във факултета.. по въпросната литературна комуникация пише че ще ни предават Бодаков и Монова ама до колко е вярно не се знае... а и между другото за журналистите петъка е пазарен ден...само едни упражненийца има по ИБЖ ама доколкото помня делението на Новакова те са само за чужденци 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А на трети курс не я пуснахте програмата, а? Ще ви се разсърдя, да знаете. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ели, защо не каза. Аз днес писах програми, ама като никой не е дал заявки???
Ние, книгоиздателите имаме всеки понеделник празен, а вторник - през седмица по 2 часа упражнение.
Има вероятност проф. Валери Стефанов да ни води Литературната комуникация. Нищо не е сигурно обаче.
Ние, книгоиздателите имаме всеки понеделник празен, а вторник - през седмица по 2 часа упражнение.
Има вероятност проф. Валери Стефанов да ни води Литературната комуникация. Нищо не е сигурно обаче.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз се оправих днес, позарадвах се, доколкото беше възможно при дадените обстоятелства, де.
Не знам дали ще ви е Стефанов, но със сигурност няма да е Пенчев.
Не знам дали ще ви е Стефанов, но със сигурност няма да е Пенчев.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пъниш,
Те ги пишат просто защото трябва да ги има черно на бяло някъде. Иначе се договаряте с преподавателите, тия часове в програмата никога, ама никога не са реални.
Впрочем, ако някой от вас се е записал на ТВ за деца, да знаете, че ще карам с вас.
Те ги пишат просто защото трябва да ги има черно на бяло някъде. Иначе се договаряте с преподавателите, тия часове в програмата никога, ама никога не са реални.
Впрочем, ако някой от вас се е записал на ТВ за деца, да знаете, че ще карам с вас.
В края на ноември
В края на ноември
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз пък на факултатив се записах на другия - ще се европеизирам още
Търговец, имаш ли идея за тая интеграция как стоят нещата - преподавател, материал, гаден/лесен изпит? Че нещо се чудя за какво ли въобще ще иде реч...
Мен днес ЕФСТЕФСТФЕНО ме домързя да се разходя до фака, утре ще гледам колегите вече
дали пък не са се променили много?!?!
Мен днес ЕФСТЕФСТФЕНО ме домързя да се разходя до фака, утре ще гледам колегите вече
Последно промяна от vassito_val на 20 Фев 2007, 20:09, променено общо 1 път.
-
Bloody_Rose
- В началото бе словото