Искрено се надявах днес да ми се случи нещо хубаво, но...
Надявам се все пак до края на деня да има с какво да се похваля
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Хубавото, което ми се случи днес е че бях дала на една шивачка да ми ушие ново костюмче за лятото и за предстоящата почивка. Та, днес отидох и си го взех. Страхотно е! Направо съм много доволна. Да знаете как си се харесвам с него... мани, мани... ама стига съм се хвалила. Следващият...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Ех, живот, здравей! Днес най-сетне се свърши с епопеята "КСК 2005"...няма изпити, няма резултати, няма класирания, няма записвания...ммм дааа...усеща се свободата Какво по-хубаво от това
Ъм-м-ми...днес официално станах студент в СУ...каквото и да означава това...А, да, да ви разкажа забавната част. Та значи... входящият ми номер в кампанията беше 8810 - много як! В специалността си бях приет 5 (пети) по бал (също як номер). Записаха ме днес номер 10825. Ей т'ва вече беше върха на нумерологията За капак, "лелката" беше разбран човек и сама предложи да ме пише в 5 (пета) група. Чудите се защо се радвам, сигурно...Ами...5 (пет) ми е любимото число!
Айде стига глупости съм писал - отивам да погледам мача. Пък да видим дали ще ми донесе някой лев или не
Не знам обаче дали говорите за филма или книгата, защото има разлика.
От филма не мога да отрека, че Леголас е доста приятен образ, хехе...
Но книгата за мен е по-важна и когато я четох в далечния 8 клас любими герои ми бяха Ам-Гъл, Самознай и Арагорн. Гандалф също, разбира се. Тогава Леголас не ми направи впечатление.