Абе хора, много ли учите?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- PrincessSuperstar
- Драскач
абе аз вече не се оплаквам от МНОГОто учене, просто му свикнах...
странното при мен (както спомена някой по-нагоре) е, че щом изляза от залата з аизпита моментално забравям всичко, което съм учила, и после, дори след време, почти нищо не помня... нито помня колко време съм отделила, нищо... само някакви бегли моменти от подготовката и още по-бегла информация, останала от ученето... защо

странното при мен (както спомена някой по-нагоре) е, че щом изляза от залата з аизпита моментално забравям всичко, което съм учила, и после, дори след време, почти нищо не помня... нито помня колко време съм отделила, нищо... само някакви бегли моменти от подготовката и още по-бегла информация, останала от ученето... защо
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- PrincessSuperstar
- Драскач
Re: Абе хора, много ли учите?
хах, ами всъщност не е. на мен ми е трудно да зубря, просто нямам такъв тип памет.java написа:Защото е зубрено.PrincessSuperstar написа:нито помня колко време съм отделила, нищо... само някакви бегли моменти от подготовката и още по-бегла информация, останала от ученето... защо![]()
- Morning Star
- От дъжд на вятър
- mkt
- От дъжд на вятър
Те това се казва да зубриш,учиш само за оценката и после никакви знанияPrincessSuperstar написа:абе аз вече не се оплаквам от МНОГОто учене, просто му свикнах...
странното при мен (както спомена някой по-нагоре) е, че щом изляза от залата з аизпита моментално забравям всичко, което съм учила, и после, дори след време, почти нищо не помня... нито помня колко време съм отделила, нищо... само някакви бегли моменти от подготовката и още по-бегла информация, останала от ученето... защо![]()
- PrincessSuperstar
- Драскач