Записване на отборите за Мегатурнира след сесията
Модератори: ники, Methuselah
- Benito
- В началото бе словото
Re: Записване на отборите за Мегатурнира след сесията
Краен срок - 8 февруари.
Срокът не беше ли до 18. Или се бъркам
[/quote]
Срокът не беше ли до 18. Или се бъркам
[/quote]
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!!!
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Ето го и сайта -> http://www.sumegatour.hit.bg . Гадничък е, ама нали ще служи само за информация
.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
поне някой подхожда сериозно
браво, Пешо, сайтът си е екстра като за нуждите на мероприятието
аз и толкова не бих го украсил 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Томазо де Торквемада
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Колеги, поправете ме, ако греша, но никъде не видях отбор на Юридически Факултет. Честно казано, не разбрах точно по какъв критерий се формират отборите. Очевидно не е по факултети, но ми се струва, че би било добре всеки факултет да има представител. Така "кадровата политика" на отборите ще е по-ясна, а всеки факултет ще излъчва отбор от собствени състезатели. Мисля, че би било по-обективно, ако не се допуска свободно компилиране на състезатели и оформяне на отбори, основаващи се нашуробаджанашкия принцип. Не възприемайте мнението ми като критика, защото не това е целта ми. Смятам, че съставянето на отборите на факултетен принцип ще улесни значително организацията и ще позволи на доста желаещи да се запишат, тъй като ще се обръщат към конкретни хора от съответния факултет. Освен това ще се разшири доста мащаба на турнира, ще се включат още отбори с още играчи и изборът на състезатели ще бъде по-голям. Освен това подобен формат на състезанието гарантира дерби мачове и присъствие на фенове (представям си преподаватели с боядисани лица
). Мисля, че подобно състезание би предизвикало голям интерес дори сред студенти, които не желаят да се включат непосредствено като участници. В СУ има 15 факултета (ако не се лъжа), в които учат доста студенти, така че не мисля, че ще се получи проблем с оформяне на представителни тимове. Един вътрешен шампионат, основан на този принцип, ще улесни значително нещата, а дори може да помогне при избора на състезатели за представителния отбор на университета, тъй като ще може да се наблюдават пряко най-добрите от всеки факултет.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- I am weasel
- От дъжд на вятър