демокрация или ДИКТАТУРА на изпита при Л. ДАЧЕВ ?!?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Ей, до кви прозрения ви докара този Л. Дачев! :? Браво на такъв преподавател! :lol:
dh
В началото бе словото

Мнение от dh »

някой от вас случайно да знае по какъв начин Дачев е стигнал до тук и как е постигнал това , което е постигнал, все пак не защото е бил "член на партията". само за справка той е един от двамата преподаватели , които е защитил дисертацията си само за две години и това е безспорен факт. освен това има редица специализации в чужбина и т.н.
а пък момичето , на което е бил отказан достъп до писмената работа ще й кажа ,че на мен ми се случи подобно нещо , не при Дачев /по наше време все още се преписваше на тоя изпит:)/. имах 2 а бях на 100 % сигурна в това ,което писах , поисках си писмената работа , при което асисттнта на въпросния преподавател се учди от къде тая смелост . доцента се съгласи взе да я чете пред мен , явно личеше че за пръв път чете написаното. не ми посочи нито една грешка. след което се обърна и ми каза "колежке склонен съм да ви пиша 3" аз се ядосах и отидох на попрвака и имам 6. тъй че той колкото си е решил толкоз ще ти пише, нали се сещаш , че поставена веднъж една оценка не се променя толкоз лесно. това означава самия преподавател да тръгне срещу себе си. замисли се ти ако си ще се отметнеш ли , та това е все пак удар по авторитета ти на ппреподавател....
тъй че всички"пострадали" амбицирайте се и научете добре . сигурна съм , че професора винаги е оценявал знанията на студентите , въпреки , че на вас не ви се вярва , е има и изключения , които примерно са му направили лично впечатление , зя добро или лошо,но не може без това. тепърва ще се сблъсквате със всякакъв тип хора, чийто критерйй са доста странни.....
snowlady_rs
В началото бе словото

Мнение от snowlady_rs »

da освен обвинения в комунизъм може и да поразсъждаваме ИЗВЪНЗЕМЕН ли е Дачев. а да не би пък да е от Атака , или костовистите ....... все пак всичко е разработка на военните , а той и при тях бил при комунизмът

абе вие нормални ли сте какво значение имат политическите пристрастия на някой с това как оценява вие не си учете и пишете и разпространявайте слухове пък после........... кво стана ,че не вечерахме!
Аватар
sunny_day
В началото бе словото

Мнение от sunny_day »

Уау, чета и не вярвам на "ушите" си, а бе хора, на вас Л.Дачев ви е взел страха, кво ви става?
Пишете, пишете и в крайна сметка си вредите единствено на себе си, а общоприето е мнението че Дачев е един от най-свестните преподаватели в университета, нагоре какво ни чакало, не е истина...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Че е един от най-светните - така е. :D Сто на сто, обаче се променят навиците на хората някой път, ако се нервират... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”