ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Привет
Честит край на сесията на всички ни!
Ако ви интересува какви предмети ще учите втория семестър, тук са учебните планове (ако за тази програма говориш...)
http://fjmk.atspace.com/bakprog.html
Със здраве
Ако ви интересува какви предмети ще учите втория семестър, тук са учебните планове (ако за тази програма говориш...)
http://fjmk.atspace.com/bakprog.html
Със здраве
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Алхимикът, а да те питам за тоя предмет "Литературна комуникация". На мен ми казаха (Боян) че ще ни предава Валери Стефанов, а в програмата е написано друго име.... И в какво точно се изразява литературната комуникация?
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А мен няма ли да ме питаш? 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Странен предмет е. Бодаков ли ще ви предава?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оооооооооо
Ако е Стефанов, не мога да ти кажа, питай Симион и Боби. За Пенчев мога да кажа, че е изключително точен и симпатичен човек, по мое мнение един от най-добрите. Тук се появи една тема за него, дето изобщо е разбрах откъде се пръкна, беше нещо във връзка с Азис - писана от долни комплексари... всякакви ги има. Малко е странен (според другите), но той и предметът е чешитски малко, трудно разбираем на моменти.
Питах за името, защото тая дисциплина смени четирима преподаватели за 3 години - когато аз бях първи курс, беше въпросният Бойко Пенчев, миналата година бяха Стефанов (плюс доц. Монова), тази година на задочниците бил чел асистентът на декана - Марин Бодаков (затова попитах дали няма да е той).
При Бойко Пенчев изпитът е устен, хубавото е, че веднага те разбира дали знаеш, дали си чел и, най-вече, дали можеш да мислиш. Изпитът ми при него продължи под 5 минути, не се шегувам, нито пък се хваля - просто това ми е рекорд до момента. Не помня да имаше оценка под 4, но, в интерес на истината, и шестиците не бяха много.
Лекциите минават малко тегаво, понеже обикновено са в четвъртък до 19.00 и към края ти е едно хууубаво и лееееееееко...
И, в общия случай, си представяш, че си зайче.
Нещо обаче ме кара да мисля, че ще ви предава Стефанов. И той е атракция, все пак маса учебници е написал, интригуваща личност е он дъ хоул.
Питах за името, защото тая дисциплина смени четирима преподаватели за 3 години - когато аз бях първи курс, беше въпросният Бойко Пенчев, миналата година бяха Стефанов (плюс доц. Монова), тази година на задочниците бил чел асистентът на декана - Марин Бодаков (затова попитах дали няма да е той).
При Бойко Пенчев изпитът е устен, хубавото е, че веднага те разбира дали знаеш, дали си чел и, най-вече, дали можеш да мислиш. Изпитът ми при него продължи под 5 минути, не се шегувам, нито пък се хваля - просто това ми е рекорд до момента. Не помня да имаше оценка под 4, но, в интерес на истината, и шестиците не бяха много.
Лекциите минават малко тегаво, понеже обикновено са в четвъртък до 19.00 и към края ти е едно хууубаво и лееееееееко...
Нещо обаче ме кара да мисля, че ще ви предава Стефанов. И той е атракция, все пак маса учебници е написал, интригуваща личност е он дъ хоул.
В края на ноември
В края на ноември
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сега сравних програмите на трите курса. Ние, пиарите, ще се виждаме на лекции с журналистите само по икономика, а с книгоиздаване - при Ефремов на редактиране. Иначе вече няма много смесени лекции. Ще си висим сами като кукувички
На мен лично ми е по-забавно като сме повече хора... Ще трябва да наваксваме на партита 
- hristina_vh
- От дъжд на вятър