Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
шматкаме се
нещо още нямам чувството,че сме почнали 2-рия семестър,мн ми е ваканционно
нищо че другата седмица имаме тест по тракология
и да използвам случая да кажа за неразбралите,защото във вторник ни събра само 1-ва и 5-та група по тракология да ни каже,че тази седмица няма да имаме упражнение,а следващата седмица,т.е. на 6-ти и 7-ми март ще правим тест
трябва да прочетем 1-вата част /историческия разказ/ от "Тракология" на Димитър Попов

- Nikince
- Пишеща машина
Mira написа:шматкаме сенещо още нямам чувството,че сме почнали 2-рия семестър,мн ми е ваканционно
нищо че другата седмица имаме тест по тракология
и да използвам случая да кажа за неразбралите,защото във вторник ни събра само 1-ва и 5-та група по тракология да ни каже,че тази седмица няма да имаме упражнение,а следващата седмица,т.е. на 6-ти и 7-ми март ще правим тест
трябва да прочетем 1-вата част /историческия разказ/ от "Тракология" на Димитър Попов
![]()
Вие сте късметлии Мира:))))))))
Изпита ще ни е един и същ, НО ние ( от История и География ) нямаме упражнение! Малко сме наредени...НО какво да се прави съдба:)
За сметка на това от ГГФ имаме 2ма супер готини асистенти! Млади:) Едния хубав, другия невероятно пекан тип........поне на това случихме.... А тая доцентка...усещам ще ни разкаже играта с тая тракология....
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ