Принципа на отседалност бе приет!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

L'Inspecteur написа:И сега какво? Мислите че са гласували по съвест?
Гласуваха за да спечелят ТЕ местата, а не ДПС. Те са водени от своите интереси, не от тези на електората.
Края на онзи дето се вози у С 0261АС ми се струва, че наближава...
И така да е!
Не искам ТУРЦИ да представляват България в Европарламента!!!
Много ясно, че не са "гласували по съвест", а защото така им е наредено. За да има един мазен, сочен, топъл к*р за ДПС!!!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Java написа:Защо трябва да съм грък, че турците да са ми неприятни? И за българите трябва да важи това. :!: :!: :!: :!: :!:
Ау, щом трябва...
И какво? За да си българин трябва да мразиш тези, тези и тези, така ли? Ако това е така, занчи аз не съм българин.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Мдаа, ти си пор... и си приятел.... и кво? :shock:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Какво се опитваш да попиташ?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Joker написа:^^:shock: И къф е тоа чиляк? :shock:
Един с издадена от Български съд смъртна присъда, която все още не е изпълнена...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Въпрос на личен избор. Аз бих предпочел разстрел.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Близък обстрел с РПГ...поне това би пробилo B7 бронировката на С 0261 АС-то...
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Чух, че за втори ден ДПС отсъстват от заседанията на НС.
Бре, колко лесно било. :lol:
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не бързай да се радваш, не е толкова лесно.
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Пошегувах се. Знам, че никак няма да е лесно. :?
За непросветените като мен > СА 0261 АС.
It's peanut butter jelly time!
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Мдаа, само дето журналистите леко са се отнесли- това не е танк, че да издържи на РПГ.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа:Какво се опитваш да попиташ?
:shock: Объркан съм с каква категорична лекота и готов да се откажеш от неща, които, поне аз, винаги съм смятал за най-важни... Е, въпрос на избор, но не се сдържах, съжалявам! :oops:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Изселниците ще се жалват в Страсбург, били обидени
Български изселници в Турция очакват от президента Георги Първанов да наложи вето върху текста в Закона за избор на евродепутати, който забранява на съгражданите ни, живеещи извън страната и извън държави членки на Европейския съюз, да гласуват на вота за Европарламент, съобщи Дарик радио.
Българите с двойно гражданство в Турция определят решението на българския парламент като дискриминация.
Председателят на Дружеството за подпомагане на изселниците ни в Истанбул – Неджиати Барлас, заяви пред радиото, че е възможно организациите на българските турци в южната ни съседка да потърсят правата си пред Европейския съд в Страсбург.
„Много сме разочаровани от това решение – не мога да разбера защо ограничават правата на гражданите. България тъкмо влезе в Европейския съюз и първото, което се направи, бе да ограничават гражданските права”, заяви Неджиати Барлас.
Според него това решение е взето заради изселниците в Турция.
"Тези хора никога не са направили нищо лошо за България, не мога да разбера защо се страхуват от гласовете им", каза още той.
Председателят на дружеството в Истанбул предположи, че решението е мотивирано от това, че става въпрос за гласоподаватели на ДПС, а те гласували за тази партия, защото тя защитавала интересите им в България.
„Социалистическата партия, вместо да лекува раните от тоталитарния режим, ги задълбочава“, коментира още Барлас.
„Не се чувствам обиден на България, а само на управниците, които са взели това решение – това не мисля, че е грешка на българския народ или държавата“, добави той.
На 14 февруари парламентът отряза българските изселници в Турция от участие в изборите за Европейски парламент.
Това стана с гласовете на цялата опозиция, на 44-ма депутати от НДСВ и трима от левицата.
Решението предизвика излизане на парламентарната група на ДПС от пленарната зала, а по-късно заместник-председателят на ДПС и зам.-председател на НС Юнал Лютфи коментира, че няма отговор на въпроса защо се е пропукала тройната коалиция. :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Първо аз съм човек.
Освен това съм хуманист.
Освен това съм брат на брат си, син на родителите си, приятел на приятелката си, приятел на приятелите си. Врагове мисля, че все още нямам.
И чак след това съм българин.

И освен това не четеш внимателно. Казах, че ако това (националната ми принадлежност да се определя от омраза) означава да си българин, тогава аз не съм българин.
Само дето не това означава да си българин.
И ми писна разни пишлемета с жълто около устата да тръбят "аз съм истински българин, смърт на всички цигани, турци, гърци, сърби, румънци и не знам какви още". Заради такива индивиди бих се срамувал да се нарека българин. Но реално погледнато не мисля, че аз съм този, който би трябвало да се срамува от себе си.
Не се засягай, горните квалификации не са насочени към теб, просто илюстрирам ситуацията.

И бих те посъветвал да се замислиш и да си подредиш своите приоритети. Може би националната принадлежност няма да остане на първо място?
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”