Да. По новия конспект са 40 въпроса. Изтегли си го от vaprosnik@abv.bg, password: vaprosnik Допълнителните му въпроси са най-често за правна виртуална реалност, така че го научете.
каква е тази правна виртуална реалност? и как да вляза да го изтегля конспекта...активира ми се аутлука?Аз моя конспект го взех от ксерокса, освен да ходя утре да видя дали има нов.Може ли някой да ми каже кое е отпаднало от стария конспект
а старите въпроси за връзките м/у правните норми и установяване на връзки м/у правни норми и нормативни структури не ги ли учите?Другата седмица ми е изпита и май нищо не знам
Ми и за нея има материали в този е-майл. Влизаш в чекмедже там има 7-8 гайла, едното е конспекта, другото е за виртуалната реалност, друго не ти трябва.
Благодаря ти, дръпнах ги Сега остава да кажете дали сте учили и онези гадни въпроси за връзките, които са отпаднали по новия конспект и цена няма да имате
Зависи кога влезеш и в какво настроение е.Първата група ги изпитвали по половин час някъде, по техни думи...А вече като влязохме ние ( беше към обед) -по 7-8 минути...
Тва за връзките не го учи. А там тва дето е на 250 страница, ако нямаш темата за Създаване на НЮК която я е диктувал на лекции, ще ти помогне. Добре изпитва, не се притеснявай. Успех!
А да, и аз те съветвам да влезеш от последните. Аз отидох чак в 13:30 и влязох към 14:00.
Мерси, изцяло по учебника уча.Ходих на две лекции и след като повтори няколко пъти, че това го има в учебника и как щяло да се види кой не го е чел и да има последствия се отказах Нещо почнах да оглупявам, имам чувството че всичко ще ми изскочи от главата