Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ми на мене още ми е рано да кандидатствам ..ама вече почнах да пиша теми ..а и аз лично много я обичам тая география ..и от 7 клас ми е супер лесна като предмет и материал за учене пък и всеки които иска да изкара що годе добра оценка мисля,че ще седне да понаучи тва онова ..
zdraveite!az minalata godina kandidatstvah no reshih da smenq predmeta ot istoriq na geografiq prez april i taka ne me prieha tazi godina se nadqvam da me priemat!
Ех ако са ми дадат тоя конспект ще им ръзвърта главата на изпита и ще се прочуя. Ма наща геграфия е много постна за учене преди 10-11 клас като учех по различни неща ми беше 100 пъти по интересно
Вие които ще кандидатствате с география изчезнахте ?Кажете как върви учението ?Има ли някой който и миналата година е кандидатствал а не са го приели?Или сам само аз
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
успех! За мене е още рано, но все пак се готвя защото имам чувството , че 12 клас няма да ми стигне времето, пък и ще ме хванат матури ..иии става лошо
Мерси!Ти добре си решила от по рано да почнеш!Пък и повечето учители не проявяват разбиране ,че се готвиш да кандидатстваш!Става обратното даже още повече искат
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
права си! Доста учители си мислят , че техният предмет е най-важния и дават да учим само излишни неща. На мене примерно само История и География ми трябват, другите предмети ги уча само заради оценките и гледам да изкарам поне 5-ци за да имам що годе добър успех..
27.05.2007 г. (неделя), 9,00 часа – Георгафия на България
Подаване на кандидатстудетски документи за предварителните изпити:
от 26.03. до 20.04.2007 г.
всеки работен ден от 10,00 до 12,00 и от 14,00 до 16,00 часа
27.05.2007 г. (неделя), 9,00 часа – Георгафия на България
Кеффф, кефффф, кеффффф на 26,27,28,29 съм на бал в Слънчев бряг! Майко,майкоо перфектно се получава! Сега остана само дилемата : БАЛ или ПРЕДВАРИТЕЛЕН?!?!?!?!?!?!?!