Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

Е,това вече е мъжка постъпка-поздравления! :compress: Щото много хора грешат,ама малко имат човещината да се извинят!
(за сега ти се разбира и на латиница) :fart:
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

С учене от 5-6 дена пък аз влязах от първата година. Зависи всичко от психическото състояние - ако се депресираш както правят повечето момичета не само че има опасност да се усереш на изпита ами и да се разболееш. Аз например се сдухах само зо устния по журналистика защото наистина си беше дразнеща атмосферата и така до излизането на първото класиране - след 1 седмица получих сериозни проблеми със зъбите, а доторите ми казаха че всичко се дължи на тъй наречената нервна почва
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

И всичко това с учене от 5-6 дена...ако е така шапка ти свалям... :)
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Ходех и на курсове в Софийския по литература ма на тях 2/3 от нещата ги преподаваха на китайски като за балъци. Но все пак се радвам че точно Далчев ми го обяниха както трябва че да не се налагам да чета малоумните разработки на Милослава стойкова и ко
Изображение

damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

мале, това със зъбите е брутално...аз ще получа осем инфаркта :(
не само момичетата се депресират ще ти кажа :P , дано на изпита съм като в 7ми клас(нзнаех къде се намирам, какво правя, ръката ми сама драскаше разни глупости...и така влязох)
пп: абе ЗАЩО всички, ходили на меко казано повърхностните и недостатъчни(като време) курсове на СУ се хвалят, че без да седнат да учат цяла година земат изпита!!!??? само не ми казвай, че е късмет :wink:
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Аз го зех с 3.50 на тфа ако му викаш зимане здраве му кажи.
Изображение

vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Аз сега ходя на въпросния курс. И единствения човек, който ми хареса начина му на преподаване беше професор Кунчев. Той ни говореше за Дебелянов, но мисълта му беше изключително насочена за времето, в което е писал той. Аз дотогава нямах абсолютно никаква представа за Дебелянов, Яворов и Славейков и въобще как да разсуждавам в/у стихотворения.
Не искам да кажа, че сега ме бива, но просто той така разкзваше, защото той ни даде някакви листове за Дебелянов да си ги снимаме, а само говореше без да пишеме и аз си записвах някои негови изказвания и сега мога да кажа, че Дебелянов наистина ми харесва ;)
А намерих си 1 книжка на Мирослава Стойкова с нейни тезисни планове в/у отделните автори. Е казвам ви, дори и аз я разбрах какво иска да каже. Защото ми писна да гледам ТЪПИ анализи, които се състоят от 10-15 листа примерно Дома на раздялата в "Гераците" и т.н. и т.н.
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Да и на нас ни даде същите листа. Въпросният Божидар Кунчев ще ви говори и за Далчев, а това, че именно той ми преподаде за Далчев беше единствената причина да имам над 2 на изпита :!:
Изображение

damien
Да живей словото

Мнение от damien »

айде моля, изкарахте се мн тъпи :lol: нали не е толкова трудно да изкараш 2-->>>...
мен най ме тревожи формулировката(100% ще умувам поне 30минути :( ), биографични отклонения и въобще, което не е свързано с анализ на дадено стихотворение мн ме дразни :?
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Нема смисъл от тия биографични отклонения. Тях не ги интересува къде се е родил, в кое вестниче е работил или са му побликувани творбите на даден автор. Хубаво е обаче след всяко произведение да слагаш и годината на издаването му в скоби ;)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

inaccessibility написа:бе не трябва много да ни пука честно казано!

колкото по-голям страхът, толкова по-зле :P
Съгласен !
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

Хубаво е обаче след всяко произведение да слагаш и годината на издаването му в скоби ;)
омг, няма се тормозя толкова :lol: спох
Аватар
ballbi
В началото бе словото

Мнение от ballbi »

Да им се невиди и изпитите хората напрао се побъркват по тва. Не че аз съм различен де ама мен още не ме е хванала паниката хах :lol: Но след 2 3 седмици ше почне да пари пос краката още повече че съм от клуба "неуспели от първия път" - не е много весело поне за мен , а дори не съм зубар! Не бе тва беше тъпо нема кво треа да се учи така че стягайте се мили хора и давайте да нахлуваме в СУ!!!!! :wav:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Майната им на анализите,четете текстовете :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

аре прочети "Гора" на Дебелянов и ми го разтълкувай като "хората" :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”