Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
От всички колеги - реколта 2006,да знаеш доц. Св. Иванова - не се търпииии... много е странна,нервна и много закъснява,особено за часовете за спецкурса си. Никого не ангажирам да се съобразява с това мнение!
А за доц.Попова - от теб разбирам , че е доцент- кога е станала, при нас - 2004 беше асистент,радвам се за нея,тя е готина.
А за доц.Попова - от теб разбирам , че е доцент- кога е станала, при нас - 2004 беше асистент,радвам се за нея,тя е готина.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Благодаря, koppakabbana!
Мен днес точно за Св. Иванова ми казаха, че е готина.
Сега чувам и друго мнение.
А за Ив. Попова - така пише.
Ще ги видим лично след седмица. 
А independiente...изпитът при доц. Пиргова, или по-скоро при асистент Боррис мина идеално.
Паднаха се много лесни въпроси - Българското обществено мнение и Функции на държавата.Държавен интерес. Не знам дали при вас са били същите. На Боррис горкичкият политолозите едва не му се качиха на главата. А кога трябва да си разберете резултатите?
А independiente...изпитът при доц. Пиргова, или по-скоро при асистент Боррис мина идеално.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
Радвам се, че при вас е минало добре по политология.
При нас имаше куп неуредици относно деня, часа и мястото на провеждане на изпита, но важното е, че вече мина.
При нас дойде и самата доц.Пиргова и 2-3-ма асистенти. Падна ни се въпрос за потребности и интереси, структура на интереса и политически интерес+политически анализ на тема "Подкрепата на България за българските медици в Либия".
Лично на мен не ми хареса много въпроса от конспекта, но все пак писах.
А за резултатите, на нас ще ни нанесе оценките чак на 22-ри, понеже имаме изпит на 19, 20 и 21, а преди това не се очаква да са успели да ни проверят "шедьоврите".
При вас сигиурно ще има по-бързо резултати.

При нас имаше куп неуредици относно деня, часа и мястото на провеждане на изпита, но важното е, че вече мина.
При нас дойде и самата доц.Пиргова и 2-3-ма асистенти. Падна ни се въпрос за потребности и интереси, структура на интереса и политически интерес+политически анализ на тема "Подкрепата на България за българските медици в Либия".
При вас сигиурно ще има по-бързо резултати.
- ballsmile
- В началото бе словото
На нас ни се падна нещо подобно Държавни функции. Държавен интерес. Резултатите ше ги видим в петък (16. 02). Аз лично мисля че колегите ми са се справили - всички и нека не избързвам но.. KОЛЕГИ, ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА УСПЕШНАТА СЕСИЯindependiente написа:Радвам се, че при вас е минало добре по политология.![]()
Падна ни се въпрос за потребности и интереси, структура на интереса и политически интерес+политически анализ на тема "Подкрепата на България за българските медици в Либия". При вас сигиурно ще има по-бързо резултати.![]()
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
- feichka
- Форумно зомби
Малееее, при МО е било...шок...
То при нас абсурда беше, че знаехме за изпита, че е от 10, но от някъде се чу девет (то на таблото в ФФ така пишеше) и всички се изсипахме тогава...Ас. Боррис дойде в 10...
Дано резултатите и при вас, и при нас са ОК! 
ballsmile, мерси, подобно - кво да се прави, умнички сме.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
При МО шок няма, само ужасfeichka написа:Малееее, при МО е било...шок...То при нас абсурда беше, че знаехме за изпита, че е от 10, но от някъде се чу девет (то на таблото в ФФ така пишеше) и всички се изсипахме тогава...Ас. Боррис дойде в 10...
Дано резултатите и при вас, и при нас са ОК!
Поздрав на МСЮИЕйците за първата им сесия!
- feichka
- Форумно зомби
Koлега, изумявате ме!ballsmile написа:^^^ Благодаря за топлината в думите написани.
Дано оценките ни да не са вмирисани.
МСЮИЕ има си във форума приятели.
Друго учат, но са състрадатели.
Двойна порция респект за Вас
Отговорността голяма е за Нас
А, Берс, ти къде се изгуби, бе човек!?