Metallica vs. Nirvana

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Metallica vs. Nirvana

Metallica
36
62%
Nirvana
22
38%

Общо гласове: 58

Cobain
В началото бе словото

Мнение от Cobain »

Идеята за сравнение е.....как да кажа, хем интересна, хем....малко обидна за феновете на Нирвана. Защото сиатълците нито за един момент в макар и кратката си история не са се отдали на комерса за разлика от Металика...След промяната от 91 и черния някък си ме разочароваха, след време установих, че Load и ReLoad в интерес на истината не са лоши, но последния "гняв", както се казваше в едно списание, наистина остана САМО ЗА ФЕНОВЕТЕ. Та Нирвана не го направиха това, за какво сравнение става дума....? Едните са легенди (може би и защото вече ги няма), а другите са една много, ама наистина добра група със странни завои в стиловете си. Все едно сравнение между Гунди и Стоичков,...е не става някък си. Все пак аз съм за Нирвана де))))
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Някой май все още не разбират ,че темата е да се разбере колко чвека от форума харесват едната и колко другата група ,не да се противопоставят.Най-малкото те са различни стилове.Не знам защо някой хора вечно превръщат темите из форумите в едното срещу друго ,дори когато това далеч не е смисъла :idea: :roll:
.
Pop Will Eat Itself
В началото бе словото

Мнение от Pop Will Eat Itself »

когато противопоставиш нещо на друго (vs.), неизбежно ги сравняваш. как можеш да отговориш на темата, без да направиш съпоставка между двете групи. ако харесвам и двете, за да избера една, трябва някак да ги сравня и да избера една от двете. дори и смисълът на темата да е една проста статистика, няма начин да не се мине през всичко това. не мненията в темата са безсмислени, самата тема е.
Изображение
life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well
Cobain
В началото бе словото

Мнение от Cobain »

Pop Will Eat Itself написа:когато противопоставиш нещо на друго (vs.), неизбежно ги сравняваш. как можеш да отговориш на темата, без да направиш съпоставка между двете групи. ако харесвам и двете, за да избера една, трябва някак да ги сравня и да избера една от двете. дори и смисълът на темата да е една проста статистика, няма начин да не се мине през всичко това. не мненията в темата са безсмислени, самата тема е.
И аз мисля, че VS e .....един срещу друг....а темата наистина е, aко не излишна, то поне нечестна, но все тая, Nirvana все пак са легендите.....
Заключено

Обратно към “Музика и Концерти”