ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Аз какво очаквах то какво стана. На изпит който исках само да мина без значение с каква оценка за малко да изкарам 6 хахаха
Сега ме е малко яд че не останах да ме доизпита за 6 ама исках по скоро да се махна от там
5... Здравед а е 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
огатка е права, айде да минава и ОТ и да полеем сесията като успешна.... в крайна сметка имам 6тарка по ОСИГ егати нещото те не са на ред с главата да пишат толкова много на мен...Оркестър БЛОНДИНКА rules
ПС: "колкото по як бил семестъра толкова по гадна сесия" - да бе ..... не че сесията свърши но почти... то са без поправки... УРААААААА
ани : стига сте си гледали на карти аз за тва си тръгнах ... ....

ПС: "колкото по як бил семестъра толкова по гадна сесия" - да бе ..... не че сесията свърши но почти... то са без поправки... УРААААААА
ани : стига сте си гледали на карти аз за тва си тръгнах ... ....
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
raya_sv написа:ама те на карти ли са гледали??ах,пак съм пропуснала..оле,айде лека нощ и до петък...и успех на всички по ОТ![]()
![]()
после ще се полива яко
П.С. оркестър БЛОНДИНКА forever
райче стига писала по нощите някой ще помисли че са си се прибрала от купона в Ани....................!!!
Честит край на сесията ... на всички
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
ееее колеги ще ви
хехехе къде пак се загубихте, аз пак по нощите пиша ама така е като не ми се спи нещо ....
а и за неразбралите
чт. 19:00h среща пред централния вход на су-то ще ходим пак в библиотеката да по->грачиииим задружно хехеххе
пс. доц.Михайлов ми изкара дяволчетата като каза какъв ще е изпита по СИГБ (от сега почвам да паля свещички за 3)
а и за неразбралите
чт. 19:00h среща пред централния вход на су-то ще ходим пак в библиотеката да по->грачиииим задружно хехеххе
пс. доц.Михайлов ми изкара дяволчетата като каза какъв ще е изпита по СИГБ (от сега почвам да паля свещички за 3)