Metallica vs. Nirvana
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
гласувах за Нирвана, защото е абсурдно да изостават от Металика. Иначе е невъзможно да определя кои са ми по-любими или коли са по-велики или каквото и да било по-...
Некво много смешно ми се струва как се карате кой е долен мейнстриймър и кой колко класи над кого е.
хахха, колко нереално
колко култови и успешни са групите се определя най-добре по малките деца. като бяхте малки за Металика знаехте ли? ДА! а за Нирвана? ДА!
кво си говорим изобщо...
Некво много смешно ми се струва как се карате кой е долен мейнстриймър и кой колко класи над кого е.
хахха, колко нереално
колко култови и успешни са групите се определя най-добре по малките деца. като бяхте малки за Металика знаехте ли? ДА! а за Нирвана? ДА!
кво си говорим изобщо...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
никак не са ми интересни
не, че ги мразя де, ма просто резил да ги поставям на едно ниво с NIRVANA
пък всъщност не виждам защо толкова често ги сравняват хората, чак толкоз да си приличат
нирвана велики
пък всъщност не виждам защо толкова често ги сравняват хората, чак толкоз да си приличат
нирвана велики

life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well
За последното, напълното те подкрепям!Pop Will Eat Itself написа:никак не са ми интересни
пък всъщност не виждам защо толкова често ги сравняват хората, чак толкоз да си приличат![]()
нирвана велики
поздрав с Aero zeppelin
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Металика съкс?!Не били достойни да ги сравняват с Нирвана?Абе момчета и момичета(щото не ви знам кой какъв пол,от тези изказали гениалните прозрения)Металика е една от групите допринесли най-много за съвременното звучене на метъл музиката и няма конкурент на днешната метъл сцена(от все още съществуващите такива):idea: И стига с изказвания от типа след 89та албумите им били слаби...да бе.
Явно някой не са чували за "еволюция" в звученето.Няма да си останат с 80сетарския стил я.Който не му 'аресва да си слуша Iron Maden,Manowar и т.н. динозаври дето на са мръданли и на сантиметър от първите си албуми и точка.И хайде сега някой пак да напише някой "чаршаф" от типа този на Тамян в който да ме опровергава със съмнителни доводи
А ,че били основатели на мейнстрима-ами ЕВАЛА за това-много модерно напоследък ми се вижда да се плюе по комерсиялната музика...абсолютно безмислено според мен
А що се отнася до Нирвана-ще кажа това което може би вече съм писал(обаче ме мързи да търся
)-група която много уважавам,но въобще не слушам
И това ви го казва човек ,който далеч не е дай хард фен на въпросната група

А ,че били основатели на мейнстрима-ами ЕВАЛА за това-много модерно напоследък ми се вижда да се плюе по комерсиялната музика...абсолютно безмислено според мен
А що се отнася до Нирвана-ще кажа това което може би вече съм писал(обаче ме мързи да търся
И това ви го казва човек ,който далеч не е дай хард фен на въпросната група
.
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
това 'след 89-та са им слаби албумите' е толкоз повтаряно, че даже и който никога не е слушал нищо, освен enter sandman, може да го плямпа наляво-надясно, 'да плюе по комерса' и да се прави на знаещ
това, че са допринесли най-много, никак не означава, че ги обичам. то и нирвана не са най-важната гръндж група, дори не са най-гръндж, но не мога да обичам pearl jam примерно повече от тях, колкото и да признавам някои техни предимства. ц.
а за еволюцията в звученето съм с две ръце. ако ще и към 'мейнстрийм' да се развиват, не са виновни те, виновни са глупаците, които ги слушат по погрешка и им лепят разни 'метал' етикети.
(това не знам рефлекс ли беше от горния пост, или просто се сетих да споделя {: )
това, че са допринесли най-много, никак не означава, че ги обичам. то и нирвана не са най-важната гръндж група, дори не са най-гръндж, но не мога да обичам pearl jam примерно повече от тях, колкото и да признавам някои техни предимства. ц.
а за еволюцията в звученето съм с две ръце. ако ще и към 'мейнстрийм' да се развиват, не са виновни те, виновни са глупаците, които ги слушат по погрешка и им лепят разни 'метал' етикети.
(това не знам рефлекс ли беше от горния пост, или просто се сетих да споделя {: )

life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
толко си ми и вникнал в мнението. имах предвид хората, описани в първото ми изречение. имам предвид всички, които слушат всякаква музика И металика (уж) и нирвана (уж) и други големи групи, всяка представена за тях с по една песен. имам предвид хора като няколко чалгарчета, които познавам, каза ми един 'аз се кефя на нирвана, имат една мноо яка песен'..естествено няма нужда да казвам коя е тя и изобщо други слушал ли е.
'обиждам' тези хора не защото харесват най-известните 1-2 песни на нирвана и металика, 'обиждам' ги, защото просто са ограничени и не биха прослушали останалото. не слагам безоснователни общи знаменатели, говоря от опит.
'обиждам' тези хора не защото харесват най-известните 1-2 песни на нирвана и металика, 'обиждам' ги, защото просто са ограничени и не биха прослушали останалото. не слагам безоснователни общи знаменатели, говоря от опит.

life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
разликата между 'харесваш само тях' и 'си слушала само тях' е огроомна (: достатъчно сигурна си във вкуса си или каквото, че да не се сдухаш и скриеш
което естествено не ми е целта.
за бога някой трябва да ме махне вече от тоя компютър
за бога някой трябва да ме махне вече от тоя компютър

life is very gloomy
in my little padded cell
for Whiskey Man as well