Размери (ръст,обувки и квото там се сетите )
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
179 см ( ооох, как се надявам да не съм 180, че ми става множко вече, а си мисля, че съм спряла ооотдаааавна да раста ). Обувки : 40-41, с тенденция при зимните до 42
Не ме питайте как си намирам чепици и панталони...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хаха разбирам ти проблема, моята и тя е височка и носи обувки 40-41-42, като ходя с нея по магазините, вкарваме се в некви филмиfragile написа:179 см ( ооох, как се надявам да не съм 180, че ми става множко вече, а си мисля, че съм спряла ооотдаааавна да раста ). Обувки : 40-41, с тенденция при зимните до 42![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ах, леле ти си много голяма...а мислехме да се срещаме с теб да си разчистваме сметкитеfragile написа:179 см ( ооох, как се надявам да не съм 180, че ми става множко вече, а си мисля, че съм спряла ооотдаааавна да раста ). Обувки : 40-41, с тенденция при зимните до 42![]()
П.С. А пък ми стана и малко симпатична
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми някои момчета си казаха едни размери тука.. така че няма да е неуместно да се похвалишDaNce_ написа:За гръдна обиколка да казвам ли?!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Dance, "малко" симпатична ли съм ти станала?
Дай повече!
Айде всички мерки ли искате. Нахалници. 179 см, 65 кг, 41 номер обувки, 93/66/95-6, размер на ноктите: нулев, но затова пък имам дълги пръсти; коса: към половин метър, толкоз някъде...нещо друго? не се сещам...
Айде всички мерки ли искате. Нахалници. 179 см, 65 кг, 41 номер обувки, 93/66/95-6, размер на ноктите: нулев, но затова пък имам дълги пръсти; коса: към половин метър, толкоз някъде...нещо друго? не се сещам...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
че ти си за манекенкаfragile написа:Dance, "малко" симпатична ли съм ти станала?Дай повече!