Пътници

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

и аз много обичам да пътувам! :) из България доста съм пътувала, ама не мога да кажа, че съм опознала всичко .. и все пак не е малко :) в чужбина- ходила съм 2 пъти в Испания за по 2 седмици и веднъж в Германия пак за толкова :) иначе съм се разхождала в Будапеща и Прага... :) В Милано за много малко съм била... :) Искам да отида в Китай, Япония, Дубай, Индия, Египет...както и в Бразилия например :) искам и в Париж, Лондон, Виена, Рим... в Австралия също :) искрено се надявам, че животът занапред ще ми предостави възможност да изпълня поне една от мечтите си :)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

nediii написа: ходила съм 2 пъти в Испания за по 2 седмици
И с какви впечатления остана от там??? :)
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Обожавам да пътувам с добра компания и кола,ако не, и с автобус е весело,а самолет- супер.
Посетила съм Испания,Хърватска,Венеция,Швейцария и за 1 ден Турция (имим мечта да е поне за 4 дни) - и пак искам да ги посетя за повече време. А Египет, Гърция и Франция са ми мечтаните дестинации
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Хубава тема :)

А като пътувате, къде спите? Споделете разни неща за хостели и евтини квартири из Европата :wink:
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Обожавам да пътувам,а една от мечтите ми е да видя колкото се може повече свят!Засега предимно съм била из Европа и веднъж до Северна Америка.Много искам да опозная Южна Америка:)Хубавото е,че постоянно има промоции особено до Германия и Австрия със самолет за по 1-2 Евро и поне нашия континент можем да опознаем.Пожелавам на всеки да успее да достихне до желаната дестинация:)Попътен вятър!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”