Разочарованието?
Модератор: Boromir
-
maxi
-
maxi
-
maxi
Maxi, Java, не, че ви се бъркам в спора, ама такива мнения много ме дразнят и ме сърбят ръцете и аз да си напиша моето.
1. Положението в България в момент е доста нестабилно и вие сте прекрасен пример за причините - тича се от една крайност в друга, или ще е ограничаване на правата и свободите на max, или дето е казано ще превърнем свободата в слободия. Ако щете вземете училището като институция. По соц време - правила, униформи, прически, наказания , оценки за поведение и т.н., а сега пък ще те изключат едва ли не само, ако убиеш някого
По кротко, да се съска срещу една или друга полит. система само за чешене на езика е безсмислено (и дразнещо)
2. Това с тинейджърите и "пенсиите" е идиотизъм. Какво значение имат годините?
3. Java, това, че политиците ни тропат с крачета и постоянно повтарят демокрация, демокрация, не значи, че я има в Б-я. Това все още не е демокрация и бая вода ще изтече докато стане. Смешно е да се твърди, че "демокрацията" е виновна за парите на бабите и дядовците ни.
Ами аз мога цял ферман да изпиша, ама сигурно съм скучна, така че приключвам, пък и темата е съвсем друга. Само по кротко с крайните изказвания
п.п. Марк Твен е велик
1. Положението в България в момент е доста нестабилно и вие сте прекрасен пример за причините - тича се от една крайност в друга, или ще е ограничаване на правата и свободите на max, или дето е казано ще превърнем свободата в слободия. Ако щете вземете училището като институция. По соц време - правила, униформи, прически, наказания , оценки за поведение и т.н., а сега пък ще те изключат едва ли не само, ако убиеш някого
2. Това с тинейджърите и "пенсиите" е идиотизъм. Какво значение имат годините?
3. Java, това, че политиците ни тропат с крачета и постоянно повтарят демокрация, демокрация, не значи, че я има в Б-я. Това все още не е демокрация и бая вода ще изтече докато стане. Смешно е да се твърди, че "демокрацията" е виновна за парите на бабите и дядовците ни.
Ами аз мога цял ферман да изпиша, ама сигурно съм скучна, така че приключвам, пък и темата е съвсем друга. Само по кротко с крайните изказвания
п.п. Марк Твен е велик
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
-
maxi
Естествено,при тези просташки реплики всеки нормален човек би се разочаровал.Ей тва ни е голям проблем като нация - злоба и агресия с повод и без повод и от всяко нещо политика да се прави.Определено смятам,че има доста по-стойностни неща от политиката в тоя живот,които служават да се обсъждат! На некоректно отношение не смятам да отговарям по никакъв начин.
-
maxi
Само за сведение на Найда,имах предвид,че някак неестествено звучи тази патетично обрисувана картинка на соц.заводи от устата на неочевидец. Иначе ,естествено че нямам нищо против възрастта-повечето ми приятели са доста по-големи (и по тази причина интересни!)Така че,ако може по-кротко с квалификациите,аз не ви обиждам, нали?1? 
хехехе мисля да пиша по темата аз
не проветох за какво спорите и не искам да се бъркам
и все пак да се бръкна и да кажа 'всеки с мнението си' - не го забравяйте
та така.. по темата ,.,
ми мене миналата година не ме приеха
не си дадох много зор.. даже хич
повечето хора на моите години в главата им беше как да влезнат МИО в УНСС и Право/Журналистика в СУ , пък на мен други неща ми бяха в главата , ама не и тези
честно казано сега не съжалявам особено
е , не беше приятно де
беше кофти от гледна точка на това , че 90% от другите влезнаха пък аз бях сред другите 10% (някак си подтискащо е) ама после свикнах
обаче дори да не ви приемат това съвсем не е краят на света , осъзнайте го.. така че не , че ме е страх от провала ами се дразня на себе си после , щото съм била безотговорна
не проветох за какво спорите и не искам да се бъркам
и все пак да се бръкна и да кажа 'всеки с мнението си' - не го забравяйте
та така.. по темата ,.,
ми мене миналата година не ме приеха
не си дадох много зор.. даже хич
повечето хора на моите години в главата им беше как да влезнат МИО в УНСС и Право/Журналистика в СУ , пък на мен други неща ми бяха в главата , ама не и тези
честно казано сега не съжалявам особено
е , не беше приятно де
беше кофти от гледна точка на това , че 90% от другите влезнаха пък аз бях сред другите 10% (някак си подтискащо е) ама после свикнах
обаче дори да не ви приемат това съвсем не е краят на света , осъзнайте го.. така че не , че ме е страх от провала ами се дразня на себе си после , щото съм била безотговорна