English
Модератор: Boromir
Сериозно!maxi написа:Е тази тема е точно от книжките!
Ами грешката е моя тогава, явно прекалено много време е минало откакто се занимавах сериозно с английски...
Интересно ми е как така съм я пропуснал тази тема (не че съм писал всички теми, но все пак тази звучи интересно). От коя точно книжка е?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Ами пропуснал съм значи, или просто съм забравил. Аа, я ми кажи 8ма книжка има ли, защото тя беше единствената, която нямах (като изключим май едни доста стари) и така и не разбрах съществува ли въобще. Някои ми казаха "да", други "не".
-
maxi
Аз се явих миналата година.
Иначе гледай сега аз кои книжки бях решил - 1, 2, 3, 4 на новото издателство и 3, 4, 5, 6, 7 на старото. Доколкото разбрах 1 и 2 на старото били излезли много много отдавна и така и не можах да се докосна до тях. Иначе за 8 не знам.
Те че се повтарят нещата, повтарят се, но е хубаво всичко да се изреши!
Иначе гледай сега аз кои книжки бях решил - 1, 2, 3, 4 на новото издателство и 3, 4, 5, 6, 7 на старото. Доколкото разбрах 1 и 2 на старото били излезли много много отдавна и така и не можах да се докосна до тях. Иначе за 8 не знам.
Те че се повтарят нещата, повтарят се, но е хубаво всичко да се изреши!
-
maxi
Да, бях много доволен. Процедирахме общо взето по следния начин: за единия път имаме да решим тест, който проверяваме там, правим диктовка, други упражнения и преразказ; за следващия път имаме превод, проверяваме го и пак упражнения и евентуално преразказ. Иначе всеки си пише есета, които носи за проверка. Групата ни беше от трима човека и свършихме доста работа.
-
maxi